Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ciprian Mihai: ”Toată săptămâna am pregătit meciul cu Timba!”

Costin Marinescu, Lucian Călinescu

Costin Marinescu, Lucian Călinescu
12.11.2013

Partida dintre Concordia Chiajna și Timba Timișoara a consemnat cea mai bună performanță statistică a acestei stagiuni pentru Ciprian Mihai.

Românul legitimat la formația din Ilfov a terminat meciul cu 14 puncte marcate și 6 recuperări. El a înscris 6 dintre cele 8 aruncări de două puncte încercate și două dintre cele 3 libere de care a beneficiat pentru un indice de eficiență de 15.

A fost cea mai bună performanță a sa în actualul sezon al LNBM, stabilind recorduri personale la capitolele puncte marcate, recuperări și eficiență.

Referitor la victoria echipei sale, românul spune că s-a datorat apărării și faptului că au pregătit foarte bine meciul. Mihai speră ca prestația sa de sâmbătă seară să fie doar începutul unei serii de meciuri bune și îi urează lui Vasile Ștefan, accidentat în minutul 31 al întâlnirii, însănătoșire grabnică

Meciul cu Timba a fost unu foarte strâns, ambele echipe dorindu-și foarte mult victoria. Cred ca acest lucru s-a vazut și in teren. Toată săptămâna am pregătit meciul, am încercat să speculăm greșelile lor și să vedem unde sunt mai puternici, încercând să-i oprim pe cât de mult putem sa înscrie. Cred că apărarea si faptul că am fost o echipa unită au făcut diferența. Sper că voi începe să joc din ce în ce mai bine și voi încerca să-mi ajut colegii cât de mult pot. Vreau să-i urez căpitanului nostru, din partea echipei, însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede pe teren, a declarat jucătorul pentru TotalBaschet.ro

Concordia Chiajna a învins cu 75 - 71 pe Timba Timișoara într-o partidă din cadrul etapei a VIII-a a LNBM. A fost prima victorie în LN pentru ilfoveni în istoria clubului.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!