Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Claudiu Fometescu: ’’Am dominat Energia de la început până la sfârșit dar ei au fost mai inspirați pe final”

Gabi Pănoiu

Gabi Pănoiu
04.03.2013

Claudiu Fometescu a jucat 14 minute împotriva echipei orașului său de baștină. Acesta a terminat meciul cu 3 puncte, o pasă decisivă și o recuperare.

"Ne pare rău că am pierdut meciul. Astăzi am stat mai bine la toate capitolele decât Energia, i-am dominat de la început până la sfârșit, dar ei au fost mai inspirați pe final. Mă simt bine de fiecare dată când revin la Tg.Jiu, joc de 20 de ani baschet, iar de când a intrat Energia în Divizia A, revin în fiecare an."

Întrebat dacă sunt șanse să revină la Tg.Jiu, acesta a spus că deocamdată se gândește doar la ce are de făcut la București.

"Mă gândesc doar la viitorul apropiat, primim vizita lui U Mobitelco, deocamdată mă gândesc la ce am de făcut aici. Rămâne să vedem ce se va întâmpla în viitor, vom discuta", a încheiat Fometescu.

CSM București urmează să primească vizita lui U Mobitelco, un meci contând pentru etapa 26, în timp ce Energia Rovinari se va deplasa la Craiova, unde va disputa derby-ul Olteniei în compania lui SCM U Craiova.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!