Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Comagic aduce victoria pentru CSM Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.02.2013

Zarko Comagic a fost eroul lui CSM Oradea în victoria complicată obținută la Giurgiu, în etapa a 24-a. Formația pregătită de către Cristian Achim a beneficiat de contribuțiile noii achiziții în drum spre 80-78 în fața unei echipe serios confruntate cu probleme medicale.

În 34 minute de joc, Comagic a avut 4/5 la aruncările de două puncte și 1/3 la trei puncte pentru un total de 11 puncte. El a adăugat 5 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție cu o posesie pierdută pentru un coeficient de 15 la eficiență.

De notat că Comagic a fost liderul echipei la capitolul +/-, cu 10. De asemenea, el a înscris coșul care a adus-o definitiv în avantaj pe CSM Oradea. Zarko a transformat o aruncare cu două minute și 13 secunde rămase de disputat din cea de-a doua repriză suplimentară. Aceasta a fost ultima reușită din acțiune a partidei, ulterior ambele protagoniste marcând câte o liberă.

Comagic a fost folosit un număr important de minute în condițiile absenței pivotului de bază, Sasha Topcov. Chiar dacă ultimul veni în lotul CSM-ului este extremă, el a fost folosit de către antrenorul Cristian Achim în condițiile în care în sfertul decisiv și în reprizele de prelungiri acesta a renunțat să joace convențional și a revenit în meci, respectiv a pus victoria la rece fără un pivot pe parchet.

Sportivul în vârstă de 28 ani a stabilit repere personale la puncte, eficiență, recuperări, pase decisive, coșuri marcate din acțiune și minute de joc.

Foto: Viorel Carțiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!