Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Comunicat ACS Sepsi SIC: "Petricevic nu a facut niciun fel de apel la masa oficiala

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.04.2017

În cursul zilei de azi s-a desfășurat meciul doi al finalei Ligii Naționale de Baschet feminin, între ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj-Napoca. În cadrul unui articol publicat pe parcursul jocului, site-ul nostru a relatat faptul că la intonarea imnului național de stat cei care au asigurat transmisiunea live pe canalul Youtube al formației Sepsi SIC au redat muzică maghiară respectiv că Dragan Petricevic a contestat, pe moment, faptul că s-a aruncat cu confeti pe terenul său înaintea intonării imnului ținutului secuiesc.

Ambele informații au fost confirmate, pe rând, de către oficialii Sepsi SIC, prin prezentul comunicat respectiv de Dragan Petricevic, prin declarația sa, afirmând că "M-am întors către comisar și am spus că așa ceva nu se poate. Pur și simplu am avut o remarcă și am ales să ne concentrăm pe încălzire".

Redăm în cele ce urmează un comunicat de presă sosit pe adresa redacției noastre din partea managerului Rusz Istvan.

 

ACS Sepsi-Sic va pune la dispozitie materialul video cuprinzand momentele difuzarii Imnului National de Stat a Romaniei inaintea meciului doi al finalei. 
Site-ul totalbaschet.ro a dezinformarat cititorii, prin publicarea eronata a faptului ca in timpul intonarii imnului s-a difuzat in paralel si muzica maghiara in sala.
Aceasta a fost o eroare a radiodifuzarii Tg. Mures, ei fiind cei care au asigurat subtitrarea vocala a meciului difuzat de canalul Youtube al clubului: in minutele in care s-a intonat imnul national, pe canalul youtube a ramas activ fundalul sonor al statiei radio, care in acele minute, difuza muzica maghiara.
Totodata precizam ca dl. Petricevic nu a facut niciun fel de apel la masa oficiala sau la comisarul meciului, deorece atat jucatoarele, cat si antrenorul au fost aplaudate si meciul s-a disputat in spiritul fair-play. 
 Rusz István
ACS Sepsi-SIC
Sportmanager
13 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Dezinformarile si minciunile sint arme impotriva sportului covasnean!!Atat organizarea cat si comportamentul spectatorilor este una dintre cele mai corecte si plin de fair play ! Ne mandrim cu echipa noastra,si lasati-ne sa facem performante pentru noi si pentru sportul romanesc.Noi facem sport intrüun mod corect,plin de sportivitate, si nu transmisiuni si publicitate!! FELICITARI SEPSI SIC !!!

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CatalinU :

    Funny
    Eu zic sa faceti performanta pt covasna,iar pt Romania,lasati-i pe altii.Nu voi sunteti aia care vroiati autonomie?Acum faceti performanta pt Romania

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Fara politica...ai gresit pagina web...

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      catalinu
      Nu trebuie sa fi rautacios si sa vii mereu cu prostiile tale fasciste. Bine ca nu te deranjeaza romii care construiesc palate din banii contribuabililor. Sau esti unul dintre ei?

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Imnul secuilor
    Problema asta este foarte simpla: nu exista ținutul secuiesc, exista doar județul Covasna situat în centrul României. Prin urmare pentru mine și orice alt musafir care ajunge acolo imnul secuilor are aceeași importanta ca o Macarena. Nu poate exista oficialitate pt ceva ce nu exista! Vina principala este a FRB (RUȘINE!!!!!!) ca permite și respecta acel cântec, RUȘINE FRB!!!!!!

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      trancer
      Imnul nu se canta oficial. Se canta de catre spectatori. Daca nu exista de ce te deranjeaza? Bagati opinca in ureche.

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • CSM Târgoviște TBN:

      Opinca
      Opinca de pe parlamentul de la budapesta???

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Nu ce ai cauta aici,daca faci politica!!

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Am un dicționar pt tine
      După dezacordurile pe care le faci îmi imaginez ca faci parte dintr-o minoritate națională. Intrucat nu ai habar ce înseamnă cuvantul politica, te rog caută în dicționarul limbii romane și pe viitor poate eviți sa mai scrii prostii ...

      cu 7 ani în urmă (22.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      oMULE,VORBESC RAMANA LITERARA LA UN NIVEL MAI SUPERIOR CA TINE !!

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Intamplator am schimbat ordinea celor doua prefixe,nu este o greseala ci un viciu de graba si am modificat cele scrise anterior.In fine...In orice limba am curaj sa apar la un concurs oficial si transmis direct cu tine,dela engleya prin maghiara pana la germana si franceza!

      cu 7 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe adresademail :

    Ce papagal
    Uitati-va la papagalul asta ce tinuta are. Zici ca se imbraca de la second hand. Si unde a auzit el de "subtitrare vocala"? Doamne, ce idiot!

    cu 7 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss :

    Tihi
    Omule, nu ne mai tine prelegeri aiurea pe aici...Faci minimum un dezacord gramatical sever in fiecare propozitie pe care o scrii. Minimum. Cuvintele gresite si utilizarea gradelor de comparatie cu mai multe deficiente decat in cazul unui copil din "clasa 0" sunt un "bonus" pentru ochii nostri.

    cu 7 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!