Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Comunicatul poliţiei locale din Alba Iulia referitor la cele petrecute în cadrul Final-Four-ului

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.05.2013

Foto: Gyurko Balazs

La începutul lunii aprilie, la Alba Iulia, a avut loc Final Four-ul Cupei României la feminin, organizat de către formaţia locală. În cadrul semifinalei dintre formaţia gazdă şi ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, mai exact în ultimele minute ale jocului, în tribune, a intervenit poliţia locală. Fanii din Sfântu Gheorghe au susţinut că organizatorii evenimentului au condus afară din sală un fan al formaţiei din judeţul Covasna pentru simplul fapt că a afişat un steag secuiesc. De asemenea, la următorul meci susţinut de Sepsi pe teren propriu, împotriva grupării din Alba Iulia, galeria echipei gazde a realizat o coregrafie cu steaguri secuieşti.

Total Baschet a încercat să afle ce s-a întâmplat cu exactitate, apelând atât la Federaţia Română de Baschet cât şi la poliţia locală din Alba Iulia. Forul român ne-a răspuns în timp util la întrebările legate de acestă situaţie, menţionând că în raportul comisarului partidei nu a fost menţionat absolut niciun incident.

În schimb, poliţia locală din Alba Iulia ne-a răspuns solicitărilor abia azi, 13 mai, la mai bine de o lună de la data când au fost contactaţi. Vă redăm întregul comunicat:

Din cauza faptul că mesajele din comentarii se referă la subiecte ce nu au legătură cu baschet, am decis să nu mai permitem postarea de mesaje la acest articol.

10 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RayAllen :

    RUSINE
    Mie ca roman mie rusine ca ei afiseaza steaguri secuiesti in ROMANIA... sunt din mures si mie jena ca autoritatile nu sunt in stare sa ii puna la punct pe astia cu secuimea lor! dak mergi in miercurea ciuc nu poti cumpara o paine dak nu stii limba maghiara!!!

    cu 10 ani în urmă (13.05.2013) Raspunde
  • alfasdv :

    1000 ani istorie
    am mai auzit asa ceva nimic nou sub soare sunt secui si nu mie rusine.Dar ce scrii este minciuna ar trebui sa o dovedesti,poate nu ai fost in viata ta in Miercurea Ciuc,sau in Sf.GHeoghe asa ca dute linistit si cumpara paine ca vei fii servit.In legatura cu "astia"in tara asta numai romani sunt.

    cu 10 ani în urmă (13.05.2013) Raspunde
  • shaq :

    @reielen
    Puștiule, faza asta cu pâinea e deja veche, hai că poți mai mult...
    ps. tu nici propria limbă nu o știi scrie corect și vii cu gargara. Rușinică!

    cu 10 ani în urmă (13.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    steaguri
    ar trebui sa li se fîlfîie de steaguri...daca aduceau steagul UE, ce era? sau cel american?

    cu 10 ani în urmă (13.05.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    steaguri
    Chestia aceasta cu steagurile este rasuflata rau. Este alta manipulare a guvernantilor nostrii, pe care din pacate media o intoarce in fel si chip, are grija sa nu fie data uitarii. La meciurile din Jungla in permanenta sunt arborate steagurile Lituaniei, Serbiei si Senegalului si nimeni nu are nici o problema cu ele. Chiar daca sunt ale unor state suverane.

    cu 10 ani în urmă (13.05.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    sa fie inca unul
    sa fîlfîie si steagul lui Barro, va rog!:)

    cu 10 ani în urmă (13.05.2013) Raspunde
  • sugivaca :

    rayallen
    rayallen are dreptate si la sf gheorghe este exact la fel si la meciuri numa in ungureste si plina sala de steaguri dinacestea si pe langa mai si canta si injura poporul roman prin scandarea: budos tigan ola- romani tigani imputiti

    cu 10 ani în urmă (13.05.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș hubatheo :

    wtf
    Si ce legatura are asta cu "incidentul" de la Alba Iulia? Da, faza cu painea e adevarata, s-a scris si in presa: http://www.timesnewroman.ro/politic/9144-politistii-au-arestat-un-roman-din-covasna-care-avea-asupra-lui-peste-100-de-paini :)))))))

    cu 10 ani în urmă (14.05.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    @sugivaca
    nick ul te caracterizeaza domnule.pun pariu ca nici nu ai fost in zona.nu faci altceva , decat sa instigi aici.am cam fost la mai multe meciuri si nu prea a fost injurat poporul roman.chiar te rog, esti invitatul meu, la urmatorul meci iti fac o invitatie, cazare -masa iti asigur free of charge, biletul de intrare la fel, iesim seara in oras cu prietenii mei naghiari si spre mirarea ta o sa vezi ca nimeni nu vrea sa te omoare.esti invitatul meu un week end intreg.daca te tine, ma gasesti.am vorbit cat se poate de serios.Ia intreaba un pic pe moni Brosowsky,pe Dinca, pe Bia sau pe alte romance care au jucat la Sf Gheorghe cum e atmosfera in sala si daca sunt injurate?o sa ai un raspuns neasteptat.cu stima: sandor manases

    cu 10 ani în urmă (14.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!