Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Concordia Chiajna reușește să obțină prima victorie din acest sezon

Marius Petri

Marius Petri
09.11.2013

CS Concordia Chiajna înregistrează prima victorie din această ediție din campionat în urma succesului din meciul desfășurat pe teren propriu contra timișorenilor de la BC Timba. Partida a fost una foarte echilibrată, cu schimbări dese de lider, și s-a încheiat cu scorul de 75-71.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost Nemanja Petrovic, cinciarul Concordiei reușind 20 de puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive. Alături de acesta, de la gazde s-au mai remarcat Ciprian Mihai, cu 14 puncte și 6 recuperări, și Aleksandar Vuletic (12 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive).

De partea cealaltă, de la Timba s-a evidențiat din nou căpitanul Kevin Bridgewaters, care a reușit 18 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. De asemenea, cel mai bun jucător sub panou a fost  Florveus, care a recuperat 12 mingi și a marcat 16 puncte.

Vom reveni cu mai multe amănunte în curând.

-----------------------

CS Concordia Chiajna are un avans de 6 puncte în fața bănățenilor de la Timba după 20 de minute de joc echilibrat. Meciul contează pentru etapa a șaptea a Ligii Naționale de Baschet Masculin și se dispută în Sala Sporturilor din Chiajna.

Până acum, principalii marcatori ai gazdelor au fost Vuletici, cu 11 puncte marcate, și Stăncuț, cu 10. De partea cealaltă, de la Timba s-a evidențiat Bridgewaters, cu 11 puncte și 2 pase decisive, și Florveus, care a reușit 3 recuperări și 8 puncte.

Vom reveni cu mai multe detalii după încheierea jocului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!