Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: „Țelul este Final Four-ul Cupei României și playofful campionatului”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
12.06.2014

La conferința de presă pe care conducerea BC Mureș a susținut-o astăzi, președintele clubului, Cornel Lungu, a început prin a mulțumi sponsorilor, suporterilor, mass-mediei și tuturor celor care au avut un rol în parcursul echipei în sezonul trecut. Despre configurarea lotului pentru sezonul 2014-2015, Lungu a spus:

Încercăm, în această perioadă,  să facem echipă pentru sezonul următor, ținând cont de câteva neajunsuri pe care le-am avut referitor la echipă, și să avem din nou o echipă competitivă, care să atace playofful campionatului național și FF-ul Cupei României, care a devenit un target al nostru în sezonul care urmează.

Pentru aceasta încercăm să aducem niște jucători.  Cei care au semnat până acum pentru BC Mureș pentru sezonul următor (unii dintre ei cu posibilitate de prelungire pentru încă un an) sunt Laci Lázár, Laci Polyák (jucător cu dublă cetățenie româno-maghiară) Andrei Căpușan și Vlad Corpodean.

Întrebat despre jucătorii din lotul precedent, președintele a declarat că s-au făcut oferte fiecărui jucător dintre cei care au evoluat la BC Mureș în sezonul trecut și încă se așteaptă răspunsul lor. Niciunul dintre ei nu este sub contract în momentul de față.

Cei patru sunt jucătorii noștri pentru sezonul următor și cu toți ceilalți jucători purtăm discuții. Noi am făcut oferte tuturor jucătorilor care au fost aici. Sperăm ca în perioada următoare să avem și discuțiile finale și după asta o să vă anunț ce înseamnă noul lot. Avem o listă de 28 de jucători, inclusiv jucătorii care au fost aici.

Lungu a anunțat și venirea extremei din Statele Unite:

Este un jucător străin, care n-a mai jucat la noi, pe poziția 3, se numește Sammy Emile, este un bun shooter, un bun săritor. Sperăm să corespundă cerințelor noastre.

În legătură cu conducerea tehnică, s-a menționat încetarea relației cu Bronu Roschnafsky.

Avem o înțelegere de comun acord cu managerul. În perioada următoare, până la începerea campionatului, o să întrerupen relațiile între BC Mureș și Bruno Roschnafsky. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru BC Mureș, a fost un efort deosebit.

BC Mureș a obținut în acest sezon medaliile de bronz și a fost eliminată din Cupa României faza sferturilor de finală.

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    astept ...
    cu interes finalizarea discutiilor si sper intr-o echipa competitiva, insa pana atunci salut decizia clubului de a inceta colaborarea cu Roschnafsky. Trebuia efectuat de mai demult acest pas.

    cu 9 ani în urmă (12.06.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Roschnafsky
      De ce spui asta? Sunt doar curios!

      cu 9 ani în urmă (12.06.2014)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      @ARM
      au existat unele tensiuni, intre manager-antrenor. Insa bine puncteaza oldboy si sa privim inainte pentru a imbunatati nivelul jocului si a echipei.

      cu 9 ani în urmă (13.06.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @ARM
    N-are sens sa discutam pe subiectul asta, au fost unele tensiuni, nemultumiri si discutii la un moment dat avandu-l pe Bubu la mijloc si probabil de aceea s-a luat acesta hotarare. Nu are sens sa barfim acum. Ii multumim pentru munca depusa si ii dorim mult succes in continuare.

    cu 9 ani în urmă (12.06.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Frumos spus, eram doar curios pentru ca la un moment dat stiu ca era un personaj respectat! Intradevar barfa nu isi are locul!

      Respect si sa nu uit: Hai CSM!

      cu 9 ani în urmă (12.06.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Frumos spus, eram doar curios pentru ca la un moment dat stiu ca era un personaj respectat! Intradevar barfa nu isi are locul!

      Respect si sa nu uit: Hai CSM!

      cu 9 ani în urmă (12.06.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!