Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cornel Lungu: „Sper să câștigăm meciul cu Ploiești”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.02.2015

Președintele lui BC Mureș, Cornel Lungu, a vorbit într-o conferință de presă despre partida pe care echipa sa o va desfășura vineri, 20 februarie, pe teren propriu în compania lui CSU Asesoft Ploiești. Oficialul mureșean spune că echipa abordează acest meci cu o singură variantă și anume victoria. Cornel Lungu spune că elevii lui Audrius Prakuraitis s-au pregătit bine în ultima perioadă și speră la o victorie în fața campioanei României:

„Am avut o partidă facilă în care jucătorii au reușit să se remobilizeze și în urma puținelor antrenamente pe care le-au făcut cu Prakuraitis să intre pe un făgaș normal al victoriilor care trebuie să le obținem în următoarea perioadă. S-a văzut atitudinea pozitivă a jucătorilor și mentalitatea foarte bună la antrenamente și la meciul, așa cum v-am spus, de la Cluj. Referitor la meciul de vineri cu Ploiești, este un meci foarte important pentru noi, nu doar prin prisma faptului că vrem să câștigăm, prin prisma faptului că în ultimele sezoane am avut multe meciul cu Ploieștiul și sunt puține meciuri în care am pierdut acasă în sezonul regulat. Noi avem o singură variantă, vrem să câștigăm meciul de vineri și o să facem tot ce este posibil ca să-l câștigăm. Jucătorii sunt motivați, sunt angrenaţi cu tot ce au ei mai bun în această contra Ploieștiului pentru partida următoare. Așa cum am văzut, pregătirea a decurs normal. Am avut două săptămâni în care s-au putut face acumulări, fizice, tehnice și mai ales tactice. Sper să câștigăm meciul cu Ploiești și mergem cu o singură variantă, victoria.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!