Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova învinge Mureșul, scor 81-68

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.10.2013

SCM U Craiova a depășit pe BC Mureș, scor 81-68, într-un meci contând pentru prima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14. Pe sferturi: 20-18, 22-16, 19-16 și 20-18.

LeVar Seals a avut 21 puncte, Bogdan Popescu a adăugat 17 puncte, iar Travis Bureau a reușit 15 puncte, iar Nemanja Maric a terminat cu 9 puncte pentru învingători. În replică, Vaidotas Peciukas a avut 17 puncte, Aleksandar Mladenovic și Ivan Ivanovic au bifat câte 13 puncte fiecare, iar Goran Martinic a terminat cu 12 puncte.

Rade Dzambic și-a ispășit ultima etapă de suspendare. El devine eligibil pentru a fi selectat și înscris pe foaia oficială a următorului meci pentru echipa din Craiova. 

În altă ordine de idei, Sasha Topcov a disputat primul său meci pentru echipa lui Andjelko Mandic. Pivotul ex-iugoslav a avut 6 puncte în timp limitat de joc.

Ivan Ivanovic a fost singurul jucător descalificat în acest meci.

Meciul a fost transmis în direct pe site-ul www.bcmures.ro/live.

Revenim cu amănunte!

9 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova blue ray :

    Craiova
    Nu știu dacă a fost vreo tactică, dar mi-a plăcut faptul că Mandic nu a început meciul cu toți titularii obișnuiți în teren. Asta a făcut să nu mai cădem în sfertul 3, ci, dimpotrivă, să presăm și să luăm un avantaj bun.

    cu 10 ani în urmă (05.10.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Forza Craiova !
    Felicitari fratilor !

    cu 10 ani în urmă (05.10.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    craiova
    A castigat pe deplin meritat,a controlat permanent meciul prin calitatea jucatorilor din rotatie.Extraordinara prestatia defensiva a lui Sokk,l-a facut un anonim pe Martinic(daca nu ma insel,primele 15-17 minute cat l-a marcat,pana a nu fi inlocuit,Martinic,principala gura de foc a Muresului, inscrisese ZERO puncte!)Si,n-am nicio satisfactie meschina dar am avut dreptate cu Lupusavei...

    cu 10 ani în urmă (06.10.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      ..
      asta vroiam sa intreb, Sokk s-a aparat la Martinic? au stat om la om?

      cu 10 ani în urmă (06.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      aparare
      Da,s-au aparat foarte strans,intai l-a luat in primire Sokk,foarte putin Levar si apoi Maric,iar calitatea modului in care au facut-o se reflecta in cifre:12 puncte Martinic si 68 Muresul.Si da,Maric este deasemenea un excelent aparator si om de echipa.

      cu 10 ani în urmă (06.10.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Thor :

    Defensivă
    Un meci jucat f. bine de Craiova. Într-adevăr, am observat şi eu jocul defensiv f. bun al lui Sokk şi nu numai. Curios să văd cum o să fie împărţite minutele între Sokk, Maric şi Dzambic.

    cu 10 ani în urmă (06.10.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Maric
    Craiova a castigat un superaparator prin venirea capitanului nostru. Daca in atac face destule greseli, asa e el mai boem, in aparare e impecabil

    cu 10 ani în urmă (06.10.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    ?
    ce ii "superaparator" superecuperator sau? :P

    cu 10 ani în urmă (06.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      ?
      mda..... nu am baut destula cafea.....

      cu 10 ani în urmă (06.10.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!