Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova - Steaua. Orgoliu sau spectacol?

Costin Marinescu

Costin Marinescu
09.10.2013

Partida din această seară este prima în care Steaua o dispută la Craiova după meciul din sezonul trecut din returul fazei preliminare a Ligii 1 masculin.

În respectivul meci, SCM U 2 Craiova, echipa satelit a clubului, cu jucători având o medie de vârstă de 30 de ani, l-a folosit pe Travis Bureau, baschetbalist fără drept de joc la nivelul Ligii 1 masculin.  Echipa gazdă s-a impus cu 71 - 69, dar au pierdut ulterior cu 0 - 20 la masa verde din cauza deciziei de a-l folosi pe american.

Marius Toma, team manager la clubul craiovean, a motivat la vremea respetivă gestul prin prisma orgoliului, spunând că au răzbunat atât înfrângerea din tur, scor 25 - 131, cât și un meci din 22 octombrie 2009, când, în opinia oficialului oltean, Steaua ar fi învins fiind ajutată de deciziile favorabile ale arbitrilor.

Presa din Craiova numește partida din această seară meciul anului, iar Marius Toma a făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la sală pentru că echipa ”joacă o singură dată cu Steaua în sezonul asta”.

Meciul va începe la ora 19 și va fi transmis live pe internet prin intermediul site-ului ghidsportiv.ro.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    clovn
    Noroc ca sunt putini clovni de genul asta, nu de alta, dar mizeriile din fotbalul actual ar fi "adoptate" si la baschet.... si ar fi pacat.

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      .....
      Chiar daca nu sunt un fan al lui Marius Toma, in opinia mea un manager bun ar fi trebuit sa adune mai multi sponsori in jurul echipei, avand in vedere valul de simpatie de care se bucura in Craiova, nu vad un motivul pentru care l-ai etichetat asa...banuiesc ca toti putinii clovni care sunt in baschetu' de la noi sunt la echipele "sudiste", nu-i asa? Iar, nu inteleg la ce mizerii din fotbal adoptate la baschet te referi.... altfel, eu cred ca modul nostru (al oltenilor)de-a ne incuraja echipa este apreciat chiar de jucatorii echipelor adverse si faptul ca Universitatea a ineceput sa "miste" chiar a dat putina culoare LNB si de ce nu chiar si discutiilor de p'aici.
      Rivalitatea (sa nu-i zic altfel) noastra fata de Steaua si mai ales Dinamo e veche, indiferent de sport... trebe sa fii oltean sa o poti intelege, asa ca am face orice sa-i invingem.
      Sper sa nu ma etichetezi si pe mine acum, doar incercam sa explic o stare de spirit....
      Forza Stiinta!

      cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    • SCM "U" Craiova DanCraciun:

      @magyari
      Mai bine "clovn" decat rasist ca presedintele vostru de la BC Mures care vorbea anul trecut despre suporterii "colorati" ai Craiovei

      cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Da ce nu mai are voie omu sa vorbeasca de alte culori si sa spuna un lucru evident ca deja e rasist. Nu orice e rasist si nu orice e antisemit...am ramas cu niste texte de dupa decesul lui Hitler care le tot scoatem la inaintare cum nu ne place cum se exprima unu gata e rasist. Ca sa fii rasist, trebe sa ai la ce rasa sa te referi:))

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      albalbastru
      ...se mutara toti arienii la targu mures...
      Este "evident" ca atunci cand a vorbit se suporteri colorati se referea la alb si albastru, nu-i asa free?

      cu 10 ani în urmă (10.10.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!