Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova pierde al doilea meci amical cu bulgarii de la Balkan Botevgrad

Ionuț Greere

Ionuț Greere
14.09.2014

SCM Universitatea Craiova a pierdut cel de al doilea joc amical disputat în compania bulgarilor de la BK Balkan Botevgrad cu scorul de 69-79 . Scor pe sferturi: 14-28, 23-12, 23-21, 9-18.

Oltenii au început slab meciul, oaspeții au avut un parțial de 8-0 și s-au distanțat la 14 puncte la finalul primului sfert, 28-14. În actul doi craiovenii revin la doar trei lungimi în spatele bulgarilor, 37-40 la pauza mare. Diferența a scăzut la un singur punct după terminarea sfertului trei, adjudecat de gazde cu 23-21. Cu toate că au preluat și conducerea pe tabela de marcaj, ultimele 10 minute au aparținut oaspeților care se impun în final la zece ăuncte diferență.

Pentru SCM U Craiova, Zoran Krstanovic a totalizat 19 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă, Nikola Otovic a terminat meciul cu 17 puncte, 2 recuperări și 6 pase decisive, iar Nikola Vucurovic a adăugat 11 puncte și 8 recuperări. În replică, pentru Balkan, Pavel Marinov a marcat 20 puncte la care a adăugat 4 recuperări, respectiv Milan Milanovic s-a remarcat cu 14 puncte și 7 recuperări.

Primul meci oficial al formației SCM Universitatea Craiova va avea loc miercuri, la Ploiești, în prima manșă a turului 1 al Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!