Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craiova primește vizita Farului într-un meci cu o favorită clară

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
01.02.2014

LNBM

Etapa XVI

 

Duminică, 2 februarie, ora 19:00

Sala Polivalentă Craiova

 

9-6 Fișa meciului 1-15

Întâlnirea din etapa a 16-a a Ligii Naționale dintre SCM Universitatea Craiova și Farul Constanța este încă una dintre partidele fără miză din campionatul nostru. Gazdele de la Craiova vin după o victorie cu Steaua, iar jucătorii Farului au ratat etapa trecută șansa de a adăuga încă o victorie la cea pe care o au din meciul cu Chiajna, după ce nu s-au impus pe teren propriu contra Timbei.

Față de meciul tur, câștigat de olteni cu scorul de 37-89, ambele echipe au suferit modificări. Pentru fiecare formație a mai venit câte un pivot. La craioveni, James Tyler s-a alăturat lotului în luna decembrie, iar la constănțeni a revenit Senai Isleam, jucător care a mai activat sezonul trecut pentru marinari. Și la capitolul plecări amintim câte una de fiecare parte, în ultima perioadă: Reinar Hallik de la Craiova si-a reziliat contractul în cursul acestei săptămâni, iar Marian Minea a plecat de la Farul la Pitești la jumătatea lunii ianuarie. O noutate de ultimă oră este aducerea, în cursul zilei de vineri, la Craiova a lui Petar Babic, un jucător croat de 29 de ani care evoluează pe pozițiile 1 și 2.

Cei mai buni jucători ai Constanței au fost până acum Georgian Păun și Cezar Stănescu, ambii cu medii de aproape 13 punte pe meci. Și Isleam a făcut un meci bun contra Timbei, la revenirea sa marcând 10 puncte și reușind 6 recuperări. 

În cazul Craiovei, acest meci reprezintă șansa unor jucători care nu au prins foarte multe minute de a demonstra că își merită locul în echipă. Astfel, este foate probabil ca baschetbaliști precum Viorel Mocanu, Mihai Gavrilă sau Andrei Damian să aibă o evoluție mai consistentă în fața proprilor fani. Cu siguranță ei vor fi sprijiniți de ”pilonii” echipei, Seals, Popescu, Bureau sau Kovac.

Partida dintre CSM Craiova și Farul Constanța este programată să înceapă duminică, 2 februarie, de la ora 19:00 în sala Polivalentă din Craiova.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova A|bastru :

    :)
    Nu prea ai reusit o "exprimare fericita", Viorel Mocanu se poate incadra la categoria "cei mai tineri pensionari" .

    cu 10 ani în urmă (01.02.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Claudiudkn:

      corect
      ai dreptate, am modificat, el nu mai e asa tanar

      cu 10 ani în urmă (01.02.2014)
    • SCM "U" Craiova A|bastru:

      Viorel Mocanu
      A beneficiat de minute, mai mult decat ar putea duce el normal intr-un meci, atat in LNBM cat si in Liga Balcanica. Copii precum Gavrila, Damian , Ciotlaus ar trebuii sa joace mai mult, plus Taylor sa mai dea putina sunca jos, si poate il vedem la lucru si pe Babic care are un CV interesant, dar conteaza sa vedem in ce forma se prezinta la ora actuala.

      cu 10 ani în urmă (01.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!