Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristi Achim: ”Sunt foarte bucuros că am câștiga în fața unui public cum este cel de la Craiova.

Ionuț Greere

Ionuț Greere
01.05.2014

Cristi Achim, antrenorul formației CSM Oradea radia de fericire după Victoria de la Craiova care le-a asigurat orădenilor biletele pentru semifinale.

”Sunt foarte bucuros că am câștigat aici, în această sală, unde se câștigă așa greu și în fața unui public cum este cel de la Craiova.  Am câștigat într-o manieră foarte clară atât astăzi, cât și toată seria . Mi s-a spus că seria cu Craiova este cea mai grea și în cazul în care ne vom califica, o vom face foarte greu. S-a întâmplat din diverse motive să fie acest scor, dar Craiova este o echipă foarte bună, cu jucători de valoare, de care m-am temut îngrozitor de tare. Calificare pentru al doilea an consecutive în semifinale este un success, dar acum nu vrem să ne  prim aici. Probabil vom întâlni Tg Mureș și îmi doresc să jucăm finala”

 CSM Oradea va juca în semifinale cu învingătoarea dintre BC Mureș și BCMU Piești, mureșenii conduc cu 2-0 la general.

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    FELICITARI
    FELICITARI ORADEA ! SPER SA CASTIGATI CAMPIONATUL. MERITATI 1

    cu 9 ani în urmă (02.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Bravo Cristi!
    Ma bucur ca am reusit sa revenim dupa infrangerea dureroasa din finala cupei. Sincer, asta a fost cea mai mare temere a mea inainte de play off: si anume am avut un culoar favorabil pentru castigarea cupei si am pierdut ciudat finala, chiar daca am luptat, si imi era frica sa nu cadem intr-o "depresie sportiva" care sa afecteze jocul in play off. Cred ca in mare masura este meritul lui Cristi si lui Igor. Nu stiu daca meritam sa castigam campionatul, si sincer eu m-as multumi sa jucam finala, caci ar fi un pas inainte fata de sezonul trecut. Muresul are o echipa redutabila si va fi o serie aprig disputata (greu de crezut ca Pitestiu va putea reveni de la 2-0). Urmatorul pas e semifinala, dupa aceea putem sa incepem sa vorbim despre titlu. Multumim totusi pentru incurajari James :)

    cu 9 ani în urmă (02.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!