Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: "Am avut atitudine și am reușit să o menținem după sfertul 2"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.10.2013

Cristian Achim, antrenorul principal al lui CSM Oradea, a vorbit despre succesul cu Timba Timișoara din etapa a 3-a în sezonul regulat al Ligii Naționale. Rezultatul final a fost de 92-63.

"Ca de obicei m-am temut. Așa cum mă tem de fiecare dată când joc împotriva unei echipe cu astfel de jucători în componență precum are Timba. Foarte buni individual și care vin să joace fără presiune. De altfel, cel puțin în primele două sferturi au marcat foarte bine, după procedee individuale. Ceea ce știam despre ei. Însă și noi am marcat foarte bine din acest gen de acțiuni. Cred că puteam să avem mari probleme dacă nu am fi marcat cu această lejeritate.

Important a fost să avem o atitudine bună. Mă bucur foarte tare că am reușit să menținem această atitudine după sfertul 2. Mă bucur că am reușit să terminăm meciul cu cinci români pe teren.

Astăzi ne-am mișcat destul de bine în condițiile unui adversar cu calitate individuală. Suntem în creștere, ne-am mișcat bine. Am avut atitudine și toată lumea a fost implicată în joc. Ceea ce mă bucură foarte tare.

Am ajuns la trei victorii în campionat și la o calificare în cupă. Ceea ce nu e deloc rău pentru începutul acestui sezon, pentru momentul în care ne aflăm."

Antrenorul CSM-ului a vorbit și despre succesul reportat la Sibiu în contextul rezultatelor consemnate în etapa a 3-a.

"Mă bucur și pentru victoria de la Sibiu cu atât mai tare cu cât această echipă a învins la Rovinari. Ceea ce vine să confirme afirmația mea că împotriva Sibiului nu va fi ușor pentru nimeni, iar o victorie acolo este cu atât mai prețioasă."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!