Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristopher Lee: ,,Apărarea agresivă ne-a ajutat să reintrăm în meci’’

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
01.12.2014

Lee

La finalul partidei dintre CSU Atlassib Sibiu şi BC Mureş Târgu Mureş, pivotul gazdelor, Cristopher Lee, a vorbit pentru Totalbaschet.ro despre meciul câştigat de ,,galben-albaştrii”, cu scorul de 91 la 78. Americanul a mai explicat cum a reuşit formaţia sa să-şi ridice nivelul jocului după pauza mare, tranşând meciul de partea sa.

,,A fost un meci extrem de disputat. În prima parte am avut câteva greşeli în apărare şi eu au marcat mult de dincolo de semicerc. BC Mureş este o echipă cu shooteri foarte buni, astfel că nu ne-a fost uşor să revenim în meci. Dar am întărit apărarea şi ne-am crescut nivelul de joc odată cu trecerea timpului. Bojovic şi Seals au pus mare presiune pe echipa BC Mureş, iar Calotă şi Johnson prin apărarea agresivă pe care au făcut-o au creat multe turnover-uri adversarilor, ceea ce ne-a ajutat să reintrăm în meci.”

Christopher Lee a avut un aport important la victoria echipei CSU Atlassib Sibiu, reuşind un ,,double-double”, după ce a izbutit să marcheze 17 puncte şi să obţină 15 recuperări. ,,Evoluţia mea înseamnă că sunt capabil să-mi ajut propria echipă. Performanţele individuale sunt bune, dar victoriile echipei sunt mult mai importante. Dacă ar fi să aleg între cele două, aş alege victoria echipei mele, fără niciun fel de dubiu.”

foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!