Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cupa Mureșul - BCM U Pitești câștigă confruntarea cu Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.09.2015

BCM U Pitești a obținut prima victorie în cadrul Cupei Mureșul. Formația lui Jovica Arsic a început în forță partida cu Gaz Metan și după 10 minute avea deja un avantaj de 14 puncte, scor 25-11. În actul secund Peciukas și compania au redus din handicap iar diferența la pauză era de o singură posesie, 37-35 în favoarea piteștenilor. Echipa condusă de Ovidiu Teleabă și Mihai Popa nu a mai ținut ritmul în sfertul trei și au permis adversarilor să se desprindă la un maxim de 22 de puncte. În ultimele 5 minute gaziștii au mai limitat diferența, pentru 79-61 la final în favoarea lui BCM U Pitești.

Aleksandar Mladenovic a fost cel mai bun jucător al partidei cu 19 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Ronald Ross a înregistrat 10 puncte, 5 recuperări și 7 pase decisive în timp ce Alexandru Neguț, Tauras Jogela și Rihards Kuksiks au încheiat cu 9 puncte fiecare.

De la Gaz Metan doar Vaidotas Peciukas a marcat peste 10 puncte, terminând cu 20 de puncte, 2 recuperări și 5 pase decisive. Robertas Grabauskas a acumulat 9 puncte și 5 recuperări iar Aliaksandr Pustahvar 7 puncte și 2 recuperări.

În ultima zi de la Cupa Mureșul, BCM U Pitești va întâlni pe Dinamo București în timp ce Gaz Metan Mediaș va da peste gazda BC Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!