Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cupa Mureșul - Dinamo învinge gazda BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.09.2015

Dinamo București a obținut a două victorie la Cupa Mureșul după ce a trecut cu scorul de 89-81 de formația gazdă, BC Mureș. Prima repriză a fost una echilibrată dar în care inițiativa au avut-o elevii lui Audrius Prakuraitis. La pauză diferența era minimă, 46-45 pentru gazde. Începând cu minutul 25, Dinamo a intrat în controlul jocului. Cu un joc de excepție al lui Vlad Corpodean din spatele semicercului, Dinamo a reușit să se desprindă și să bifeze al doilea succes în turneu.

Vlad Corpodean a fost cel mai bun jucător al meciului cu 21 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.Noah Dahlman a izbutit 18 puncte, recuperări și 3 pase decisive, în timp ce Karolis Babkauskas și Nenad Sulovic au marcat fiecare câte 12 puncte.

Goran Gajovic a fost cel mai bun jucător de la BC Mureș cu 25 de puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive. Ousmane Baroo a totalizat 15 puncte și 9 recuperări iar Willie Kemp a adăugat 11 puncte și 3 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!