Stiri Cupa României Masculin

Cupa României Masculin - Programul manșei secunde din turul 2

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.10.2018

Manșa a doua din turul 2 al Cupei României de Baschet Masculin se dispută la mijlocul acestei săptămâni. Trei calificate în turul următor se vor decide miercuri, iar ultima formație care obține biletul pentru faza următoare se va decide joi. Duelul dintre ABC Athletic Constanța și ACS Târgu Jiu pornește de la cea mai mică diferență, de 3 puncte. CSM Târgu Mureș pleacă cu cel mai mare avans, de 30 de puncte.

Partidele tur s-au disputat săptămâna trecută. ABC Athletic Constanța, formație din grupa B valorică, s-a impus cu 70-67 pe terenul celor de la ACS Târgu Jiu, din grupa C a campionatului. În celălalt duel dintre formații din grupe diferite s-a impus cea din grupa C, CSM Sighetu Marmației, 83-72 acasă cu CS Cuza Sport Brăila.

CSM Târgu Mureș a câștigat în deplasare la colega din grupa C a campionatului, CSM Focșani, cu 94-64. Singura dispută între echipe din grupa valorică B s-a încheiat cu victoria celor de la CSO Voluntari, 95-80 acasă, cu CSM Mediaș.

Programul returului din turul 2 al Cupei României:

Miercuri 24 octombrie

Ora 17:00 CS Cuza Sport Brăila - CSM Sighetu Marmației

Ora 18:00 CS Municipal Târgu Mureș - CSM Focșani

Ora 19:00 ABC Athletic Constanța - ACS Târgu Jiu

Joi 25 octombrie

Ora 18:00 CSM Mediaș - CSO Voluntari

Câștigătoarele celor patru duble se califică în turul 3, unde vor intra în competiție și formațiile de pe locurile 5-8 din grupa A: BCMU FC Argeș Pitești, CS SCM Timișoara, SCMU Craiova și Dinamo Știința București. Conform regulamentului specific al competiției, tragerea la sorți pentru turul trei al Cupei României la Baschet Masculin va avea loc în 29 octombrie. Partidele se vor disputa în 13 și 20 martie.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!