Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cuplaj în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca

Valentin Todea

Valentin Todea
08.12.2016

Echipele de baschet clujene care activează în prima divizie pot fi văzute la lucru în două meciuri oficiale consecutive, acestea având loc în aceeași zi în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Astfel, ziua de vineri, 9 decembrie, consemnează partide pe teren propriu pentru U-Banca Transilvania și Universitatea Cluj-Napoca. Formația masculină, pregătită de Mihai Silvășan, va juca împotriva celor de la BC SCM Timișoara începând cu ora 17:00, întâlnirea contând pentru prima etapă a returului sezonului regulat din Liga Națională.

De asemenea, gruparea feminină, antrenată de Dragan Petricevic, se va confrunta cu Univ. Goldiș ICIM Arad cu începere de la ora 19:30. Meciul face parte din etapa a doua a returului aceleiași faze a întrecerii feminine.

Ambele trupe de pe Someșul Mic se află în topul campionatelor în care evoluează, cuplajul baschetbalistic oferind șansa clujenilor de a vedea două meciuri de baschet de înalt nivel. Biletele pentru cele două dispute se pun în vânzare în ziua desfășurării acestora, începând cu ora 14:00, la casieria sălii. Prețul biletelor pentru fiecare partidă este de 10 lei, în timp ce elevii, studenții și pensionarii au o reducere de 50% din acest tarif.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!