Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cvartetul Părău, Shegog, Marshall și Jeffery a dus-o pe Sepsi SIC Sfântu Gheorghe spre victorie în meciul 4 al finalei LNBF

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.04.2017

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheroghe a cucerit al doilea titlu național consecutiv. Formația lui Zoran Mikes a depășit cu 3-1 la general pe Universitatea Cluj în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin. Echipa din Sfântu Gheorghe a câștigat meciul 4 al finalei cu scorul de 85-76, pentru a se încununa pentru a doua oară în istorie campioană în baschetul feminin românesc.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a fost purtată spre această victorie de patru jucătoare din formula de start. Annemarie Godri Părău, Chalysa Shegog, Tyaunna Marshall și Janeesha Jeffery au reușit să marcheze împreună 81 de puncte, adică peste 95% din totalul formației din Covasna. Toate cele patru jucătoare au petrecut peste 35 de minute pe parchet în meciul 4 cu Universitatea Cluj.

Chalysa Shegog a fost cea mai eficientă jucătoare a partidei cu un index de 35 de unități. Ea a terminat în double-double 22 de puncte și 16 recuperări, plus o pasă decisivă, o intercepție, un capac dar și 3 mingi pierdute. Shegog a terminat cu 10/12 (83%) din acțiune și cu 2/3 (67%) de la linia de libere.

Annemarie Godri Părău a înscris la rândul ei 22 de puncte. Conducătorul de joc a avut 5/11 (45%) de la 2 puncte, 1/3 (33%) de la 3 puncte și 9/10 (90%) de la linia de libere. Ea a mai strâns 4 recuperări și 5 pase decisive pentru un indice al eficienței de 22 de unități.

Tyaunna Marshall a izbutit 21 de puncte în partida de la Cluj-Napoca, lângă care a mai adăugat 3 recuperări și o pasă decisivă. Americanca a avut 7/16 (44%) din acțiune și 6/7 (86%) de la linia de libere pentru un indice de 16 la eficiență.

Janeesha Jeffery a făcut și ea o partidă bună, încheiată cu 16 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă pentru un index al eficienței de 15 unități. 

10 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Felicitari! SINTETI GENIALE !! BRAVO ZORAN !!

    cu 6 ani în urmă (28.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tjl59 :

    Felicitari pentru poza, Valentin ...
    ... ai suprins tot ce era nevoie in ea. Poza are de toate ...

    cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      DA,ESTE O FOTOGRAFIE GENIALA !!! CHIAR LIPSEA TRICOUL DE CAMPIOANA DAT DE FEDERATIE !!!

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      Tihi..
      ..esti total!..cred ca Eugene Ionesco,Kafka si Freud ar fi vrut sa te cunoasca!

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    SERPSI SIC CAMPIOANA!
    Cu toate nedreptatile facute,cu un arbitraj jaf la drumul mare facut pentru toate celelalte echipe care v-au stat in fata,totusi ati castigat!Bravo,sunteti geniale,sunteti galactice!Sper ca domnul Mikes sa ramana,desi presa din Istanbul scrie ca lui Obradovic ii tremura chilotii ca daca nu castiga Euroleague anul asta,va fi inlocuit de domnul Mikes!Ceilalti asteptam cu sufletul la gura deschiderea salii OZN din Sf Gheorghe,unde sa le invingem pe fetele de la Olympiacos,Partizan Belgrad si Galatasaray si sa le punem galeriile sa stea drepti cand cantam imnul nostru secoiesc!

    cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe megan:

      jalnic
      buzi dragă, tu te crezi un băiat ironic, dar mai degrabă ești jalnic. diferență mare.

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      vegan
      Nu-i problem,data viitoare desenez la tine.

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Foto
    Poza de grup este geniala : o doamna - romanca si 3 flacai americani :)).
    Fara suparare am vazut si la Cluj intr-un alt articol "o domnisoara " plina de testosteron , asa cum era si Galdeira...

    cu 6 ani în urmă (29.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!