Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

DREPT LA REPLICĂ

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.10.2017

dan calancea

Pe data de 18 octombrie, Dan Calancea a oferit o declarație site-ului infobraov.net prin care critica sistemul de desfăsurare al Campinatului Național rezervat sportivelor U18 feminin. Tehnicianul Olimpiei Brasov se arăta deranjat de faptul că meciurile din campionatul U18 se suprapun cu meciurile din LNBF, iar astfel se riscă accidentări foarte grave. 

Presa locală susţinea că tehnicianul a făcut referire la jucătoarea Iulia Brezoi, care a suferit o recidivă la ruptura de ligamente. Cu toate acestea, Iulia nu avea dreptul să joacă la U18, întrucât este născută înainte de anul 2000. Astfel, Calancea şi-a atras critici din partea cititorilor noştri pentru că ar fi minţit pentru a-şi întări argumentul că programul competiţional este mult prea încărcat.

Într-un drept la replică adresat redacţiei noastre, antrenorul braşovencelor susţine că el nu a făcut-o nicio referire la jucătoarea Iulia Brezoi şi că informaţia apărută prima oară în presa locală a distorsionat mesajul dat de Calancea:

„Firesc că nu am declarat că Iulia Brezoi a suferit accidentarea pentru că participat la turneul de U18. A fost o asociere a respectivului ziarist cu ceea ce am spus în conferința de presă, jurnalist care de altfel nici nu a fost prezent la conferinţă. Sper că materialul audio sau video să existe pentru a putea fi publicat. Şi în ședința colegiului de antrenori de luni am susținut același aspect referitor la programul competițional, care în opinia mea trebuie modificat!”

, a susţinut Dan Calancea pentru Total Baschet.

*foto: Gyurko-Henning Balasz

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!