Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dalibor Djapa: „Va fi un meci extrem de dificil împotriva celor de la CSM Oradea”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.12.2013

               

CSM Oradea și Energia Rovinari se vor întâlni sâmbătă, începând cu ora 20:00, într-un meci din cadrul ultimei etape a turului din LNBM. Pivotul gorjenilor, Dalibor Djapa a declarat pentru TotalBaschet că, meciul din Arena „Antonio Alexe” va fi unul extrem de dificil pentru echipa sa. 

„Cu siguranță vom avea parte de un meci greu împotriva celor de la Oradea, o echipă care practică un baschet bazat pe viteză. Dacă vrem să ne impunem împotriva acestora vom fi nevoiți să punem în joc toată energia de care dispunem, respectiv să fim concentrați la maxim timp de 40 de minute”, a explicat Djapa.

Referitor la prima parte a actualei stagiuni, baschetbalistul de 2.05 m a ținut să menționeze că echipa la care evoluează a avut un sezon solid până în acest moment.

„Avem patru înfrângeri de-a lungul acestui sezon, dintre care 2 au fost obținute de curând, împotriva celor de la Mureș, respectiv Ploiești. Cu siguranță aici este vorba de ghinion deoarece de fiecare dată am fost la conducere pe toată durata partidei, iar apoi am pierdut pe final inexplicabil. Totuși, eu zic că am avut o prestație solidă în acest tur de campionat. Am muncit din greu cu adevărat și cel mai important, am început să arătăm ca o echipă. Sper să nu avem parte de accidentări și doar să perfecționăm ceea ce am făcut în prima jumătate a campionatului”, a adăugat sportivul. 

În actuala stagiune, Djapa a fost jucat în maieul Energiei timp de 12 ori, având medii pe meci de 12.6 puncte, 4.1 recuperări, 1.3 pase decisive, 0.9 intercepții, 2.1 mingi pierdute, 12.4 la eficiență, în 24:26 de minute petrecute pe parchet. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!