Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dalibor Djapa s-a accidentat în ultimul sfert al meciului cu "U" Cluj

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
25.01.2014

Dalibor Djapa a suferit o accidentare la genunchi în meciul pierdut de echipa sa în fața lui "U" BT Cluj-Napoca, scor 70-72.

Pivotul Energiei Rovinari a căzut după ce a scăpat mingea pe un atac al echipei sale din debutul sfertului decisiv. Branko Cuic, care era cu spatele la conaționalul său, a aterizat pe genunchiul drept al acestuia, cauzând deplasarea rotulei. Accidentarea părea să fie una gravă la început, jucătorul fiind transportat imediat la spital.

Se pare că sârbului i s-a deplasat rotula, însă aceasta i-a fost pusă la loc de medici, piciorul fiind mai apoi imobilizat într-o atelă ghipsată.

Faptul că genunchiul jucătorului nu s-a umflat este unul îmbucurător, șansele ca acesta să aibă vreun os rupt fiind foarte mici. Totuși, Djapa va face luni un RMN pentru un diagnostic exact.

Chiar și în cazul unei accidentări mai puțin grave, recuperarea după dislocarea rotulei îl poate ține pe pivot departe de teren pentru o perioadă bună de timp.

Până în acel moment, Djapa petrecuse pe parchet aproape 20 de minute, timp în care și-a trecut în cont 11 puncte și 5 recuperări.

*foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!