Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dalibor Djapa se întoarce astăzi la Cluj-Napoca. "Nu îmi permit să mă implic emoțional"

Paul Olar

Paul Olar
09.10.2013

Dalibor Djapa revine astăzi la Cluj-Napoca cu ocazia etapei a doua din Liga Națională. Energia Rovinari întâlește cu începere de la ora 19:00 pe "U"-BT Mobitelco, tocmai gruparea alături de care sârbul a debutat în țara noastră.

Pentru Djapa, încleștarea din "Horia Demian" va fi una specială, însă pivotul nu își permite să fie copleșit de emoții, deoarece își dorește ca Energia să iasă victorioasă miercuri seara.

"Este ceva deosebit să mă întorc și să joc în fața acestor suporteri din nou, dar, de această dată din postura de adversar. Nu îmi permit să mă implic emoțional în acest joc. Este foarte important ca în astfel de meciuri să rămâi rece, să te concentrezi foarte bine, pentru că numai așa îți poți ajuta propria echipă. Ne așteaptă un meci greu deoarece Clujul are o echipă foarte bună, deci va trebui să dăm 110% dacă vrem să reușim ceva împotriva lor." A declarat Djapa, conform site-ului transilvaniareporter.ro

Sportivul ex-iugoslav a bifat 22 de prezențe în maieul alb-negru, înregistrând medii de 10.8 puncte, 5.4 recuperări, 1.0 pase decisive și 11.6 la eficiență. El s-a remarcat în special în prima dispută de Play-Off cu CSM Oradea. Atundi, "Dali" a fost perfect din acțiune, totalizând 24 de puncte și 6 recuperări. 

În confruntarea anterioară, Djapa a izbutit 8 puncte, 2 recuperări și un assist, Energia trecând de Concordia Chiajna.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!