Stiri Acvile

Damir Grgic: „Merităm această victorie. Este foarte importantă pentru tânăra mea echipă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.11.2017

Naționala Sloveniei a obținut victoria în fața tricolorelor grație unui presing avansat care a pus probleme în construcția gazdelor. Eva Lisec a fost cea mai bună jucătoare a partidei cu 26 de puncte și 5 recuperări, pentru 28 la eficiență.

„Felicitări României și echipei mele. Am avut nevoie de câteva minute să ne concentrăm, să începem să ne facem jocul, pentru că nu am fost așa concentrate la început. Atunci am început să jucăm ca o echipă. Acesta este cel mai mare avantaj al nostru. Ne-am apărat bine, ne-am luptat și la final rezultatul spune totul”, a declarat Eva Lisec, la după meciul de sâmbătă.

Antrenorul Sloveniei, Damir Grgic, a cerut un presing avansat cu care echipa sa a câștigat multe mingi și s-a desprins cu puncte ușoare. România a încheiat partida cu 22 de turnovers.

„Îmi felicit jucătoarele și echipa României pentru un joc cinstit. Cred că am avut un prim sfert slab. Apoi am jucat ca o echipă, cu o apărare puternică și cred că merităm această victorie. Este foarte importantă pentru tânăra mea echipă. Sper că vom pregăti un joc bun pentru miercuri, când întâlnim Finlanda. Este startul calificărilor și pot spune că sunt mândru de fetele mele, cum au început aceste calificări”, a declarat Damir Grgic.

Media de vârstă a slovenelor este de 23 de ani, cu cea mai experimentată jucătoare având 27. În lot sunt cinci fete care au cucerit argintul la europeanul U20 din această vară. Pentru formația lui Damir Grgic urmează un meci acasă cu Finlanda, la mijlocul săptămânii. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!