Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Sunt convins că suntem capabili să egalăm situația și să mergem în decisiv la Satu Mare”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.04.2018

Brașovencele sunt conduse cu 1-0 după ce au pierdut la Satu Mare, scor 101-60. Antrenorul Olimpiei, Dan Calancea, crede că diferența din primul meci nu este cea reală și speră că echipa sa poate să forțeze decisivul cu o victorie acasă.

„Vom face tot posibilul ca în jocul de pe teren propriu să egalăm situația și să mergem în jocul decisiv la Satu Mare. Cu siguranță (diferența de scor din primul meci) nu este cea reală. Cred că e conștientă toată lumea de acest lucru. Am fost în joc la Satu Mare timp de 18 minute. La un moment dat, când nu am mai putut face față jocului foarte bun prestat de echipa din Satu Mare, strategia noastră a fost alta. Va fi cu totul și cu totul alt joc. Sper, și sunt convins, că suntem capabili să egalăm situația și să mergem în decisiv la Satu Mare”, a declarat Dan Calancea.

Acesta a amintit de bugetul sătmărencelor, pe care le vede ca favorite.

„E favorită certă Satu Mare, indiscutabil, din toate punctele de vedere, și ca și componența lotului, și ca buget, nu mai discutăm. Dar asta nu înseamnă că manșa este terminată. Vom face tot posibilul să jucăm jocul decisiv la Satu Mare. Din păcate, ultimele două sferturi de la Satu Mare au fost total nereușite. Sper să fie o cu totul altă față în partida de pe teren propriu”, a mai spus Dan Calancea.

Partida a doua a semifinalei se dispută astăzi la Brașov, de la ora 18. Un succes al oaspetelor încheie seria, în timp ce un succes al gazdelor duce semifinala în joc decisiv, care se va disputa în 15 aprilie. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!