Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am început într-un ritm în care cred că am putea câștiga cu oricine”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
04.05.2017

CSU Sibiu a câștigat meciul 2 din semifinala cu Steaua CSM EximBank, cu scorul de 88-80. Sibienii au condus aproape tot meciul, o singură dată consemnându-se egalitate, și repornesc seria cu Steaua luni, 8 mai, la București, de la scorul general de 1-1. 

La finalul meciului, antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu a lăudat prestația elevilor săi, spunând că aceștia au jucat cu mult suflet. 

„Un efort mult peste capacitatea noastră. Băieții au jucat, așa cum am spus înaintea meciului, cu mai mult suflet. La Sibiu se așteaptă rezultate, dar nu neapărat victoria este importantă, ci pur și simplu faptul că îți dai sufletul pe teren. Atâta timp cât vor înțelege treaba asta, vor câștiga de fiecare dată, indiferent de scorul de pe tabelă. Iar scorul de pe tabelă întotdeauna va fi cel pe care îl merităm. Dacă punem tot sufletul, probabil că vom merita să câștigăm. Am început într-un ritm în care cred că am putea câștiga cu oricine. E adevărat că și ei au început destul de moi și ne-au lăsat să avem ritmul acesta, dar ați văzut câte mingi au fost „out & in”, în primul sfert, lucru care, de la mijlocul sfertului doi, nu s-a mai întâmplat, atunci au fost multe „in&out”.  Era de așteptat să nu avem o energie așa de mare, să putem pune așa mare presiune pe ei, încât să putem juca contraatacul așa bine. Și s-a văzut asta la Hardy. După doua sezoane, aseară Hardy a obosit, dar își revine. Legat de Davis, el este un rookie.Trebuie să acceptăm lucru acesta. Nu va fi constant, nu este constant. Nu ar trebui să depindem atât de mult de el, dar atunci când toți ceilalți jucători ai noștri sunt extraordinar de bine apărați, mă refer la Igor, Hardy, Cooper și Popescu, al 5-lea trebuie să facă diferența. La un moment dat diferența a făcut-o Davis, alteori a făcut-o Radu Paliciuc sau Boris Lalovic”, a spus Dan Fleșeriu.

Meciul 3 se joacă lunea viitoare, de la ora 19:45, iar meciul 4 miercuri, 10 mai, de la ora 18:30, ambele partide urmând să fietransmise în direct pe Digi Sport. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!