Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am reușit să-i dominăm sub coș și cred că acolo am reușit să facem diferența”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
30.03.2018

 

CSU Sibiu a obținut o nouă victorie importantă în această seară, fiind a 11-a la rând în campionat. Ba mai mult, sibienii își păstrează prima poziție în clasament și rămân neînvinși acasă după succesul izbutit în fața celor de la CSM Steaua EximBank, scor 78-76.

După victoria din această seară, antrenorul lui CSU Sibiu, Dan Fleșeriu a spus că echipa sa nu a jucat foarte bine, dar se bucură de rezultatul final.

„Nu am jucat foarte bine. Am făcut foarte multe greșeli presați de apărarea lor agresivă - la limita extremă, ne-au dominat cu apărarea în majoritatea timpului. Noi am reușit să-i dominăm sub coș, în special, și cred că acolo am reușit să facem diferența, în atac. Recuperări nu am avut mai multe decât ei, problema a fost că nu au reușit să ne țină oamenii înalți. Mă bucur că am câștigat chiar și jucând prost și sper să mai avem astfel de meciuri. Avem nevoie de ele pentru că în play-off așa vor fi meciurile, nu la 20 de puncte diferență. Mă bucur că în finalul jocului băieții și-au păstrat calmul chiar dacă pe parcursul jocului au fost câteva momente de nervozitate, să zicem justificată, din cauza apărării agresive a celor de la Steaua. Dar știm că așa joacă ei, așa ar trebui să jucăm și noi împotriva lor și așa o vom face, probabil, data viitoare. Noi venim după multe meciuri cu echipe care nu se apără așa agresiv și ne trebuie stilul acesta de echipă ca adversar, pentru că probabil așa ceva vom întâlni în play-off. (...) Din păcate, azi au fost multe situații când n-am găsit soluția. Dar le-am pus și noi lor probleme mari. Am avut noroc pe final. Au făcut o repunere foarte bună și am avut noroc că n-au marcat aruncarea de 3 puncte”, a spus antrenorul lui CSU Sibiu.

În etapa următoare, CSU Sibiu joacă în deplasare pe terenul celor de la CSM CSU Oradea. Meciul va avea loc pe 3 aprilie, de la ora 20.  

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Corect
    Asta e principalul nostru atu: forța oamenilor mari Coop, Kinnard & Williams. Nu cred că e nimeni la ora actuală în campionat care să ne poată domina aici.

    cu 6 ani în urmă (31.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!