Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Iașiul este o echipă mai bună decât arată clasamentul”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.12.2017

CSU Sibiu are astăzi șansa să obțină cea de-a 3-a victorie la rând în campionat, respectiv a 7-a stagională, cu un duel pe teren propriu în fața celor de la Politehnica Iași. Chiar dacă sibienii pornesc clar cu prima șansă la victorie în fața moldovenilor, Dan Fleșeriu, antrenorul echipei, își atenționează elevii în legătură cu adversara din Iași, spunând că locul ocupat de aceștia în clasament este unul mincinos. 

„Jucăm cu o echipă care tocmai a câștigat primul meci după 9 etape, sunt o echipă mai bună decât arată clasamentul si au 7 străini în componență. Practic, în fața lui Dinamo au prezentat doar 5 dintre ei. Nu știu pe care din cei 7 îi vom vedea la Sibiu, dar sunt o echipă periculoasă, cu o viteză foarte mare de joc și cu 3-4 buni aruncători de la distanță. Trebuie să îi luăm în serios, să ne facem jocul bun, în special în apărare și, dacă ne facem jocul bun în apărare, atunci atacul nu va fi așa o problemă pentru noi, de data aceasta”, a declarat Fleșeriu pentru site-ul oficial al clubului galben-albastru. 

CSU Sibiu ocupă în prezent locul 5 în clasament cu 6 victorii și 3 eșecuri, reușind să treacă în ultima etapă de BC Mureș cu 91-59 și va întâlni în această seară echipa de pe penultimul loc, Poli Iași reușind în ultima etapă prima victorie din acest sezon, 84-66 cu Dinamo, având în prezent un meci câștigat și 8 pierdute. 

Confruntarea dintre CSU Sibiu și Politehnica Iași se va disputa azi, 20 decembrie, în Sala Transilvania din Sibiu, cu începere de la ora 19:00, fiind transmisă în direct pe FRB TV. 

*Foto: Dragoș Dumitru (Facebook CSU Sibiu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!