Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Mergem la Timișoara cu gândul de a ne menține seria de victorii”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.12.2018

BC CSU Sibiu joacă astăzi, 22 decembrie, pe terenul lui SCM Timișoara. Partida este programată de la ora 15:30 la Sala Constatin Jude. Dan Fleșeriu a prefațat jocul de pe Bega și a punctat faptul că ora de disputare este una nepotrivită. Tehnicianul se așteaptă la un meci dificil dar speră ca echipa lui să continua seria victoriilor:

„Echipa noastră nu are probleme de ordin medical, băieții sunt dornici să aibă un nou meci. Să sperăm că vom face un meci bun, deși jucăm la la oră nu prea potrivită, la 15:30. Mergem la Timișoara cu gândul de a ne menține seria de victorii. Evident, este un teren pe care se câștigă greu, sunt multe echipe care în acest sezon au reușit să câștige, chiar dacă, în afară de Oradea, la diferențe foarte mici. Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil, dar să sperăm că vom face o apărare suficient de bună pentru a le pune probleme și vom veni înapoi cu o victorie.”

În partida tur, BC CSU Sibiu a câștigat clar pe teren propriu cu SCM Timișoara, scor 90-78. Partida de astăzi va putea fi urmărită în direct la Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!