Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Plecăm ca favoriți”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
08.01.2017

CSU Sibiu dispută mâine partida cu CS Pheonix Galați din cadrul etapei a XV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Deși initial ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 7 ianuarie, meciul a fost amânat de două ori, la solicitarea echipei gălățene, care nu a putut efectua deplasarea spre Sibiu, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu se declară optimist înaintea primului meci din 2017 și spune că elevii lui pornesc ca favoriți în confruntarea cu echipa din Galați.

„În primul rând vreau să le urez <<La mulți ani>> și un <<An nou fericit>> fanilor noștri. Sper că în 2017, sau cel puțin sezonul acesta, vor avea ocazia să își vadă echipa favorită fără înfrângere pe teren propriu. Asta ar fi dorința mea cea mai mare, dar vom vedea dacă reușim să o îndeplinim. Legat de meciul cu echipa din Galați, pot spune că plecăm ca favoriți. Sper să ne impunem ritmul de joc, mai ales în urma unei apărări foarte bune și să ne adjudecăm victoria care să ne apropie de primele 6, matematic. Băieții vin după o perioadă în care au muncit mai mult din punct de vedere fizic, sunt puțin obosiți, dar nu se poate altfel pentru că ne pregătim de meciurile mai importante care vor veni la sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie. Nu avem nicio accidentare și sper ca toată lumea să intre în teren mobilizată la maxim, să ne apărăm foarte bine. Anul acesta ne orientăm mai mult pe apărare decât pe atac”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul lui BC CSU Sibiu.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CS Pheonix Galați se joacă luni, de la ora 18, la Sala Transilvania. Meciul nu va fi televizat. 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Abureli !!!!
    Aduceti si voi ceva intariri la echipa asta ca deja ma ia cu capu. Numa pe vremea lu Vulc se bagau bani la ciorap. Vi sa luat si voua ???

    cu 7 ani în urmă (09.01.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Gurile rele
    Spun ca Fleseriu vrea sa demonstreze ca el e Zmeu si prin incapatanarea lui nu mai vrea nimic la echipa desi Floca are un sac mare de bani dupa ce a fost cu colindatul de Craciun.

    cu 7 ani în urmă (09.01.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    intariri
    Din cîte stiu Fleseriu a anunțat ca echipa se va întări !

    cu 7 ani în urmă (09.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!