Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sper să urcăm câte un pas în fiecare săptămână de acum încolo”

Valentin Todea, Bogdan Isailă

Valentin Todea, Bogdan Isailă
27.01.2019

CSU Sibiu a obținut o victorie la o diferență de 18 puncte în meciul cu BCMU Pitești de acasă, scor 104-86. Echipa antrenată de Dan Fleșeriu s-a desprins de adversar în repriza a doua și a continuat șirul victoriilor din Sala Transilvania. Iată declarația tehnicianului gazdelor de după partidă:

”Am făcut un meci bun în atac, am fi vrut să facem un meci bun în apărare, nu am reușit în prima repriză să-i oprim deloc. Am fost întotdeauna întârziați, dar este bine că băieții au reușit în repriza a doua să se auto-motiveze și să intre cu o apărare ceva mai bună. Am și schimbat anumite lucruri la pauză și asta a dat rezultate. Îi felicit pe băieți și sper să urcăm câte un pas în fiecare săptămână de acum încolo, pentru că probabil că putem să jucăm mult mai bine decât  atât.

Piteștiul a stat de fiecare dată cu noi în meci cel puțin trei sferturi, și la meciul tur, și la meciul de la Pitești. Știam că dacă vom reuși să ținem ritmul până la final vom avea prima șansă să câștigăm.

Venim după două înfrângeri, probabil că presiunea era foarte mare pe noi și de aceea am și fost puțin mai neinspirați în apărare în prima repriză. Eu zic că s-a terminat bine și sper că în meciul următor vom fi mai buni în apărare.”

*Foto: Valentin Todea/totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!