Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Ioan: “Ne aşteaptă un meci dificil”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.03.2013

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Dan Ioan a vorbit despre ultima partidă din campionat cu Farul Constanţa dar şi despre următorul duel de la Mureş.

"Ultima partidă din campionat, cu Farul, a fost una echilibrată după părerea mea unde am reuşit să completăm prin ambiţie anumite lipsuri ale echipei. Experienţa constănţenilor însă a făcut diferenţa în final. Am tratat fazele cheie cu superficialitate şi de aceea cred că am pierdut.

BC Mureş este una din cele mai solide echipe din campionat. Deşi au jucători cu valoare individuală mare cred că echipa a reuşit să îi aducă printre primele locuri din România. Ne aşteaptă un meci dificil, ca toate celelalte de altfel, în care sperăm să jucăm cât mai bine şi să facem mai puţine greşeli faţă de meciul precedent. Putem spune că intrăm în linie dreaptă pentru play-out şi de aceea este important pentru noi să jucăm cât mai bine de la meci la meci, pentru a fi în formă maximă în play-out."

Partida de la Mureş se va desfăşura sâmbătă cu începere de la ora 19:00.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!