Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Ionescu: „Probabil este cel mai disproporționat derby local, ținând cont de structura echipei noastre în acest moment”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.01.2018

Duelul formațiilor timișorene își va consuma joi al 8-lea episod în primul eșalon. BC Timba va fi gazda meciului cu BC SCM, la sala Constantin Jude. „Urșii” au lotul subțiat după plecările de până acum, în timp ce „leii” se bazează în continuare pe lotul cu care au început campionatul.

„Îmi este foarte greu să spun ceva despre acest meci, ținând cont de structura echipei noastre în acest moment. În acest sens, probabil este cel mai disproporționat derby local, ei prezentându-se ca un lot unitar, dovadă și locul pe care-l ocupă, noi cu carențe de a acoperi toate posturile de joc...”, ne-a declarat Dan Ionescu, cel care pregătește Timba după despărțirea de Bogdan Murărescu.

7 jucători au plecat până acum de la „urși”, 5 stranieri și doi autohtoni. La echipă au venit Kovacevic și Reljic. „Eu sper ca până la sfârșitul perioadei de transferuri să aducem ceva, chiar dacă nu vom efectua toate cele 5 extratransferuri la care mai avem dreptul”, a adăugat Dan Ionescu.

Meciul dintre BC Timba Timișoara și BC SCM Timișoara se joacă joi de la ora 18. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!