Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Păltinișanu, absent în partida cu Rovinari

Noémi Csiki

Noémi Csiki
01.12.2013

BC Mureș a jucat meciul de la Târgu Jiu fără Dan Păltinișanu, pivotul fiind accidentat. Păltinișanu a acuzat probleme la spate cu două zile înainte de meci și a fost nevoit să facă o pauză inclusiv cu antrenamentele.

Absența lui Păltinișanu a afectat rotația de sub panou a mureșenilor la meciul cu Rovinari. Mladenovic, pivotul titular al mureșenilor a adunat trei greșeli personale în prima jumătate a meciului, astfel, pentru a preveni eliminarea lui, Sekulovic a trebuit să îl folosească și pe Ivanovic pentru a ajuta la postul 5, chiar dacă muntenegreanul este mai eficient la jocul de „afară”. 

Mladenovic a jucat doar 23 de minute, în care a marcat 15 puncte și a adunat 4 recuperări, iar Ivanovic, în 32 de minute, a totalizat 11 puncte și 6 recuperări.

BC Mureș s-a impus cu un singur puncte, scor 91-90, printr-un coș de la distanță marcat în ultima secundă.

Foto: Zoltán Kádár

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!