Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dani Popescu: „Cred că noi am dat o replică pe măsură”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.06.2014

CSM Oradea a jucat prima finală de campionat din istoria sa, însă a cedat într-un final cu 2-3 la general, după ce a pierdut decisivul cu CSU Asesoft Ploieşti, în fieful acestora, cu scorul de 94-100. Dani Popescu, conducătorul de joc al roş-albaştrilor, a declarat la finalul întâlnirii că şi-au dorit foarte mult să câştige acest meci, însă echipa din Ploieşti este una foarte puternică. 

„Nu prea mai am cuvinte, am adus meciul acesta în decisiv, ne-am dorit tare mult să câştigăm, însă Ploieştiul este o echipă bună, este campioana ţării de foarte mult timp. Cred că noi am dat o replică pe măsură. Vom încerca la anul să obţinem titlul de campioană, am fost aproape şi anul acesta, vom vedea ce va fi”, a spus Popescu într-o declaraţie acordată postului DigiSport la finalul întâlnirii cu CSU Asesoft. 

Baschetbalistul bihorenilor a jucat 12 minute în ultimul meci al seriei cu Asesoft, timp în care şi-a trecut în cont 4 pase decisive, 2 recuperări şi 5 în dreptul eficienţei, fundaşul nereuşind să puncteze pe tabela de marcaj. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!