Stiri Cupa României Masculin

Daniel Ewing a debutat pentru BC CSU Sibiu împotriva celor de la SCM U Craiova

Valentin Todea

Valentin Todea
20.03.2019

CSU Sibiu a obținut la limită calificarea la turneul final al Cupei României, după ce a cedat la o diferență de 13 puncte confruntarea din deplasare cu SCM U Craiova, scor 79-66. La general, sibienii au câștigat cu 155-153.

Partida din Polivalenta craioveană a consemnat debutul lui Daniel Ewing pentru formația pregătită de către Dan Fleșeriu. Jucătorul american i-a luat locul în rotație lui Chris Cooper și a intrat pentru prima oară în teren la începutul sfertului doi.

Fundașul în vârstă de 35 de ani a adunat 2 puncte, 2 pase decisive, o recuperare și o intercepție în cele 13:48 minute petrecute pe parchet, fără a înregistra vreo minge pierdută. Ewing a avut 0/1 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere, totalizând 5 unități în dreptul eficienței.

Este de așteptat ca acesta să aibă de acum încolo un rol semnificativ pentru BC CSU Sibiu, conform spuselor lui Dan Fleșeriu de la finalul meciului din campionat cu SCM Timișoara, atunci când a fost întrebat despre baschetbalistul din Statele Unite:

„El are șanse mari să joace din următorul meci, nu spun că va juca sută la sută, evident că va trebui la un moment dat să intre și evident că atunci când va intra va rămâne și tot altcineva va sta în rotație. Este în proporție destul de mare pregătit să intre, nu pentru foarte multe minute deocamdată, dar cu siguranță că va avea un impact bun pentru noi. Din momentul în care va intra, ca și cei care sunt și au făcut campionatul acesta până acum, va avea un rol foarte important. Atât românii, cât și străinii care joacă au un rol important în această echipă, dacă va lua locul unuia dintre jucători, va avea exact acel rol foarte important pe care l-ar fi avut jucătorul care îi lasă locul.”

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Ewing
    Sa înțeleg ca în 14 minute a avut doar o aruncare din acțiune? Cum asa? Nu cumva este o greșeală?

    cu 5 ani în urmă (20.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Nu e
      Trebuie să te uiți la context, a intrat în teren când deja Craiova avea 10 puncte în față și fiind primul lui meci a dat foarte repede la minge, fără să își asume foarte multe... deocamdată a jucat conservator, poate așa i s-a cerut. Pe de altă parte cred că e singurul care a fost pe plus la +/-, dintre străini. Cred că mai are nevoie de timp să câștige încredere și încrederea celorlalți.

      cu 5 ani în urmă (20.03.2019)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @gyke
      Ai intuit foarte corect,discretie si neasumare au fost caracteristicile lui Ewing aseara.Ca o opinie personala,mai degraba un feeling,nici nu cred ca o sa iasa din starea asta,ce a avut omul de demonstrat a facut-o deja cu timp in urma,fost-ai lele...

      cu 5 ani în urmă (20.03.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    will see
    Respect opinia ta, dar eu sincer refuz sa imi fac o parere dupa 13 minute de joc (pe care oricum nu l-am vazut).
    Ce am tot zis eu, la ce CV are omul e o enciclopedie de baschet. Ramane chestiunea de vointa, pe care eu sunt convins ca o mai are, ca nu cred ca venea el din Texas pentru salariul fabulos pe care i-l dam noi (la ce baiat destept e, are pusculita plina). Trebuie doar sa dea jos un pic praful si rugina asternute, dar povestim dupa Final 4.

    cu 5 ani în urmă (20.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!