Stiri

Daniel Popescu: “Nu avem niciun fel de presiune”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
09.12.2013

Daniel Popescu a declarat înaintea plecării echipei orădene spre Rusia în vederea meciului de marţi cu Krasnye Krylia Samara, că în ciuda eşecului din tur, faptul că nu există niciun fel de presiune pe umerii echipei poate reprezenta un avantaj.

"Pe teren propriu am reuşit o partidă destul de bună cu Samara. Poate i-am respectat un pic prea mult, însă nu trebuie să uităm că ei sunt deţinătorii EuroChallenge. Cred că putem învăţa din înfrângeri şi avem capacitatea să rămânem cu capul sus chiar dacă rezultatul final nu ne-a fost favorabil atunci. Mergem la Samara cu gândul de a trata jocul cât se poate de serios şi de ce nu, să câştigăm. Nu avem niciun fel de presiune pe umeri şi încercăm să obţinem un rezultat pozitiv.”

Jucătorul român consideră că valoarea lotului lui CSM Oradea şi rezultatele obţinute până acum îi îndreptaţesc pe bihoreni să spere chiar si la calificare, în ciuda faptul că evoluează într-o grupă dificilă.

“Plecăm din postura de outsider prin prisma faptului că suntem noi în această competiţie. Totuşi, pe baza valorii lotului, a muncii pe care o depunem şi a rezultatelor obţinute atât în EuroChallenge cât şi în campionat, cred că toată lumea ne tratează cu respect. Nu cred că ne va lua nimeni la preţ de matineu, nici măcar Samara.

O calificare ar reprezenta un pas uriaş înainte pentru echipa noastră. Am intrat în această competiţie cu gândul că vom putea obţine nişte rezultate bune, chiar dacă suntem într-o grupă dificilă. În prezent calificarea ne este la îndemână din punct de vedere matematic şi noi vom continua să jucăm pentru victorie până la sfârşit.", a declarat Popescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!