Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Tudosă: “Mă bucură gândul că voi putea evolua la Oradea”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
19.06.2013

Daniel Tudosă a vorbit pentru cititorii TotalBaschet.ro despre transferul său la CSM Oradea.

Mă bucură gândul că persoanele de acolo s-au gândit la mine şi că voi putea evolua pentru sezonul viitor la Oradea. Toată lumea ştie atmosfera şi rezultatele care au fost din ce în ce mai bune acolo. Sunt conştient că după rezultatul obţinut în sezonul trecut vor fi poate aspiraţii mai mari în viitor. Îmi plac provocările şi aştept cu nerăbdare să pornesc pe acest drum cu echipa din Oradea. Sper că voi putea ajuta pe cât de mult posibil la obţinerea unor rezultate asemanătoare sezonului trecut, dacă nu şi mai bune.

Tudosă a început sezonul trecut alături de BC Mureş, însă la jumătatea lui a fost transferat de BC Timişoara. În 27 de jocuri, el a avut medii de 1.9 puncte, 0.9 pase decisive, 0.6 recuperări şi 1.9 în dreptul eficienţei.

Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • ti_grrr :

    tudosa
    bravo lui ca ajunge la o echipa buna, dar din pacate minutele lui vor fi infime sezonul viitor...

    cu 10 ani în urmă (19.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!