Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Danilo Mijatovic o părăsește pe Timba Timișoara pentru o formație din Liga Adriatică

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.03.2015

Danilo Mijatovic s-a despărțit înaintea ultimei etape de Timba Timișoara pentru a semna cu MZT Skopje, echipă care joacă în acest sezon în Liga Adriatică. Sârbul pleacă de pe Bega înaintea ultimei etape din sezonul regulat însă Timba este deja retrogradată matematic de etape bune din Liga Națională de Baschet Masculin.

În vârstă de 31 de ani, Danilo Mijatovic a bifat 23 de prezențe în LNBM pentru Timba Timișoara, având medii statistice de 13.4 puncte, 5.5 recuperări și 1.7 pase decisive în 29.2 minute jucate pe partidă. Jucătorul sârb ce măsoară 2.05 metri a făcut cel mai bun meci al sezonului în LNBM contra lui BCM U Pitești când a terminat cu 26 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice al eficienței de 27 de unități. Mijatovic a avut un meci fantastic în Cupa României în fața lui U Cluj-Napoca când a terminat cu 28 de puncte, 14 recuperări și 4 pase decisive pentru un index al eficienței de 44 de unități.

În cariera sa, Danilo Mijatovic a mai jucat în țara natală la Vojvodina, Spartak Subotica și Radnicki 1950. El a sosit în România după ce cu un sezon înainte evoluase în Polonia pentru Anwil Wloclawek.

MZT Skopje, noua echipă a lui Danilo Mijatovic se află pe prima poziție în campionatul Macedoniei cu un bilanț de 12 victorii și 3 înfrângeri. În Liga Adriatică, formația din capitala Macedoniei ocupă poziția a 13-a, penultima, cu 7 victorii și 19 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!