Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Danilo Tasic face cel mai bun meci al sezonului chiar în fața campioanei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.02.2017

Dinamo București traversează cea mai bună formă sportivă din acest sezon. Elevii lui Eugen Ilie au ajuns la trei victorii consecutive după ce a învins pe CSM CSU Oradea cu scorul 93-81. Danilo Tasic a fost MVP-ul partidei în care „terrieri” au reușit să răpună campioana României.

Titular în garnitura de start a lui Eugen Ilie, Danilo Tasic a jucat 32 de minute și a înregistrat un double-double. El a terminat partida cu 21 de puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive, un capac și un turnover. Sârbul a fost eficient la capitolul aruncări, ratând o singură dată de la fiecare nivel și marcând 7/8 de la 2 puncte, 2/3 de la 3 puncte și 1/2 de la linia de libere. După acestă performanță, Danilo Tasic a înregistrat un un indice al eficienței de 31 de unități și +4 la capitolul „+/-”.

Danilo Tasic a înregistrat la 4-lea double-double al sezonului, după cele din meciurile cu BC Mureș, CSU Sibiu și Baia Mare. Extrema de forță a bifat totadată al treilea meci al sezonului cu un index la eficiență de 30 de unități.

În acest sezon, Danilo Tasic a jucat 18 partide pentru Dinamo în Liga Națională de Baschet Masculin. Sârbul în vârstă de 23 de ani are medii statistice de 14.6 puncte, 7.4 recuperări și 3.1 pase decisive, cu un indice al eficienței de 19.3 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!