Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove: "Nu știu ce a fost cu noi"

Paul Olar

Paul Olar
17.03.2014

Darius Hargrove este de părere că debutul modest în meci al echipei sale a dus la înfrângerea cu CSU Ploiești. Prahovenii s-au impus duminică seara la 10 puncte diferență, 68-78, americanul spunând că aruncările de trei puncte le-au fost ca un ghimpe în spate băieților lui "Bobo" Pintea.

Totuși, sportivul de peste ocean speră ca "alb-negrii" să uite de eșecul din derby-ul României și să își focalizeze atenția asupra lui BC Mureș, formație ce se deplasează săptămâna viitoare pe malul Someșului Mic.

"Nu am început bine în această seară, am luptat pe urmă să revenim, dar nu a fost un nivel bun. Nu pot spune că a fost presiune pe noi, adversarii însă au jucat bine. Am avut probleme la trei puncte, eu am înscris una, Silvășan niciuna, Ivan doar una, nu știu ce a fost cu noi... Avem un meci greu și săptămâna viitoare, vom încerca să ne revanșăm." A spus Hargrove, citat de u-mobitelco.ro

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!