Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove, la un punct distanță de borna 500 marcate în actuala stagiune

Paul Olar

Paul Olar
13.05.2014

Darius Hargrove va realiza, foarte probabil, o performanță interesantă în primul meci al semifinalei cu CSU Ploiești. Americanul reprezintă una dintre gurile de foc ale grupării clujene, iar statisticile confirmă această afirmație.

Drept urmare, sportivul se află la doar un punct distanță de borna 500 de puncte marcate în actuala stagiune. Prezent pe parchet în 30 de confruntări, "D-Grove" s-a remarcat cu medii de 16.6 puncte, 3.4 recuperări, 2.4 pase decisive și 13.3 în dreptul eficienței.

Astfel, baschetbalistul a totalizat 499 de puncte, cea mai bună prestație a sa fiind izbutită în Play-Off, contra lui CSU Sibiu. Nu în ultimul rând, Darius și-a trecut în cont peste 500 de puncte în edițiile 2008/2009, respectiv 2009/2010 ale Ligii Naționale.

Precum se observă și în tabelul de mai jos, numai doi jucători au contabilizat peste 500 de puncte în sezonul 2013/2014. Din moment ce Milos Bojovic și Matija Ceskovic au fost eliminați, Hargrove are șansa să încheie competiția ca lider la coșuri înscrise.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!