Stiri Cupa României Masculin

Darren Fenn: “Este nevoie de timp pentru a ne cunoaste”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
10.01.2014

Fenn a fost titular de la primul sau meci în tricoul lui BC Timișoara, însă echipa sa a pierdut prima manșa a semifinalelor Cupei României. CSM Oradea a învins cu scorul de 98-82, având astfel prima șansă de a merge mai departe.

Înainte de returul de duminică, 12 ianuarie, Darren Fenn a declarat că este încrezător în echipă, însă este nevoie de timp pentru a se cunoaște cu coechipierii săi.

“Prima impresie asupra baschetului românesc este pozitivă. Oradea are echipă bună, dar pot spune că şi noi suntem o formaţie valoroasă, dar este nevoie de timp pentru a ne cunoaşte. Oradea este mai omogenă, din câte am aflat a avut aceeaşi jucători de-a lungul sezonului. Noi avem jucători noi, deci e nevoie să ne cunoaştem unul cu celălalt, dar cred că va fi bine.

Mă aştept să jucăm bine 40 de minute, am jucat vreo 33 de minute la nivel înalt în tur şi apoi am cedat jocul pe final. Am arătat un spirit bun, am revenit, dar trebuie să jucăm tot meciul uniţi ca o echipă”

Pivotul timişorenilor a marcat 5 puncte şi a avut 4 recuperări în cele 29 de minute cât a stat pe teren în jocul de la Oradea.

Meciul va fi începe de la ora 18:00 și va fi transmis în direct de DigiSport 2.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Timp?
    Nu stiu daca mai este timp pt ceva. Exact timp s-ar putea sa nu mai fie. Pare un sezon ratat, foarte slab in comparatie cu cel precedent! Un singur meci a fost foarte bun, cel cu Sibiu, unul bun la Steaua in cupa si, cat de cat, cu Craiova. In rest...cautari. Care duc spre nicaieri! Tin mult la Petricevic, dar nu cred ca cel schimbat trebuia sa fie Costescu.

    cu 10 ani în urmă (10.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!