Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darren Fenn este noul pivot al celor de la BC Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.01.2014

               

Lumani 10.7, agenția care îl reprezintă pe pivotul american Darren Fenn a anunțat că sportivul a ajuns în curtea celor de la BC Timișoara, însă oficialii clubului bănățean neagă acest lucru. 

Jucătorul american are 34 de ani, măsoară 2.08 m și evoluează pe pozițiile 4-5. În actualul sezon competițional, Darren Fenn a avut un contract de 6 săptămâni cu francezii de la JDA Dijon, pentru a-l suplini pe Zach Moss, accidentat. Pentru francezi, Darren a bifat 5 prezențe, 3 în întrecerea internă și 2 în EuroChallenge. Nord-americanul a avut medii în campionatul francez de 1.7 puncte pe meci, 1.7 recuperări și un indice la eficiență de 2.0, totul în 7.7 minute pe meci. 

Fenn a ieșit campion în Germania în anul 2007 cu Bamberg, a câștigat în 2004 Cupa Rusiei cu Ural Marea Perm și a participat de 5 ori în All Star Game-ul din Germania. De asemenea, în sezonul 2007-2008, Darren Fenn a jucat alături de Brose Baskets Bamberg în Euroligă, acolo unde a acumulat medii de 9.6 puncte și 4.4 recuperări pe meci. Pe lângă sezonul din Euroliga masculină, baschetbalistul are 2 participări și în EuroCup, având 19 meciuri jucate și medii de 14.7 puncte, 5.4 recuperări și 1.2 pase decisive.

Dacă această mutare se va concretiza, clubul de pe Bega ar ajunge la cea de-a 4-a modificare în lotul de jucători în sezonul 2013-2014.

*Foto: www.sport1.de 

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    translate
    Nu vă suparaţi pe mine dar nu există Ural Marea Perm - aţi tradus greşit din germană - corect este Ural Great Perm.

    cu 10 ani în urmă (06.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!