Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Engi: „Căpătăm mai multă experiență, jucăm contra unor jucători foarte valoroși și ne ajută”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.02.2018

BC Mureș Târgu Mureș a pierdut cu 112-72 al doilea meci din primul eșalon jucat la Timișoara în această săptămână. David Engi Rosenfeld a fost coșgheterul partidei cu BC SCM Timișoara. Tânărul fundaș și-a îmbunătățit din nou recordul personal de puncte în LNBM.

„A fost un meci foarte greu. Timișoara are o echipă foarte valoroasă. Noi, din păcate, nu suntem în formulă completă. Ne lipsesc foarte mulți jucători de bază. Am încercat să dăm tot ce putem. Atâta ne-a ieșit. Să sperăm că se rezolvă și problemele la echipă și o să fim în efectiv complet.

E bine într-un fel (n.r. pentru tinerii de la echipă). Căpătăm mai multă experiență, jucăm contra unor jucători foarte valoroși și ne ajută. Pe viitor sigur o să fie în folosul nostru. Am început să primesc mai multe minute. Încerc de la meci la meci să progresez cât mai mult. Să joc cât mai bine. Sper că îmi iese”, ne-a declarat David Engi Rosenfeld după meci.

Jucătorul de 20 de ani și-a îmbunătățit de două ori recordul personal de puncte în LNBM la partidele disputate la Timișoara. După ce a înscris 15 puncte în duelul cu Timba, fundașul a reușit 23 de puncte în fața celor de la BC SCM. A jucat aproape 39 de minute în fața „leilor”, timp în care a marcat 4 din 9 aruncări de două puncte și 5 triple din 11 încercate. A mai adăugat 4 recuperări, 2 pase decisive, 2 mingi pierdute și 2 intercepții, cu 18 indice al eficienței.

Mureșenii au jucat trei meciuri în trei zile la Timișoara, cele două din Liga Națională și unul în Liga 1, cu satelitul Timbei.

„Și asta a contat. Însă asta e situația actuală, încercăm să dăm cât mai bine în fiecare partidă. Este foarte greu, însă să sperăm că o să revină și ceilalți jucători, avem unii accidentați. Cu ei, cu siguranță vom reuși acest obiectiv (rămânerea în primul eșalon)”, a adăugat Engi.

În ceea ce privește problemele financiare, „vă dați seama că e foarte greu, ne afectează psihic în primul rând. Însă avem promisiuni că se rezolvă problemele. Acum așteptăm să fie bine”, a concluzionat tânărul jucător de la BC Mureș. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!