Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Decembrie, luna cadourilor și surprizelor pentru CSM Steaua Eximbank București

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
12.12.2017

steaua baschet petrecere craciun

Roș-Albaștrii se pregătesc intens pentru evenimentele extra-sezoniere pregătite pentru copii, cu ocazia Sărbătorilor de la sfârşitul anului.

“De Crăciun jucăm baschet!” este o petrecere cu tradiție pentru militari, fiind deja la a cincea ediție. Evenimentul este organziat în parteneriat cu cei din programul RESPECT, BC Dan Dacian și BC Laguna Sharks. Pentru al doilea an la rând, invitați speciali vor fi cei de la Dunking Devils, care îi vor încânta pe participanții la eveniment cu slam-dunkuri spectaculoase. Pentru prima dată de la tragerea la sorți a mentorilor pentru echipele de juniori ale cluburilor partenere, va avea loc “Draft Reunion”, iar copiii vor avea ocazia să-și întâlnească jucătorii preferați, să facă poze și să le ceară, atât autografe, cât și sfaturi în ceea ce privește viața de sportiv.

Ca orice petrecere de Crăciun marca CSM Steaua, va avea loc și un All Star Game, care de data această nu va mai fi doar un meci între antrenori, ci vor participa și 6 echipe formate din jucători U13, mini baschet și baby baschet, de la cele două cluburi. Cei de la CSM Steaua au organizat poll-uri pe pagina evenimentului pentru a da posibilitatea oamenilor să-și voteze preferații. Astfel pentru a vota un jucător, trebuie mai întâi să dați like paginii echipei, urmând că după să va exprimați preferințele.

Și ce ar fi o petrecere de Crăciun fără personajul legendar cu barbă albă și mantie roșie? Petrecerea va culmina cu venirea lui Moș Crăciun încărcat de cadouri pentru cei mici.

Evenimentul va avea loc pe 20 decembrie, în Sala Polivalentă din București, începând cu orele 19:00. Gazdele va așteaptă cu brațele deschise, iar biletul de intrare constă într-o minge de baschet.

Pentru a încheia anul în aceeași notă și ducând mai departe ideea cadourilor, CSM Steaua împreună cu noul său partener, Bioderma, au decis să facă o surpriză și nou-născuților din cadrul Maternității Giulești. Baschetbaliștii bucureșteni vor juca rolurile magilor în Ajunul Crăciunului. Pe 24 decembrie, la ora 12:00, vor face o vizită micuților și mamelor și le vor oferi daruri și urări calde de sănătate și fericire.

*foto: Cătălin Soare 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!