Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Păltinișanu și Dumitru după Meciul 6

Adrian Micinic

Adrian Micinic
03.06.2013

Dan Păltinișanu a declarat următoarele la microfonul DigiSport după încheierea Meciului 6 al finalei Ligii Naționale - ediția 2012/13:

"Sunt foarte mândru de colegii mei. Toată lumea trebuie să fie fericită cu această realizare a echipei BC Mureș. A fost o serie foarte echilibrată, la fel ca și acest meci. Cred că am fost cel puțin la fel de buni ca și Asesoftul. După părerea mea personală am fost echipa mai bună în această serie. Felicit Asesoftul, iar noi mergem mai departe."

Liviu Dumitru a precizat următoarele pentru aceeași sursă:

"Am făcut câteva greșeli pe final. Aruncarea de trei puncte este arma noastră principală, dar de această dată nu ne-a mers pe final. Cred că am pus probleme Asesoftului în această serie. În baschet există un învingător și un învins. Asta este. Noi ne-am propus să învingem de patru ori în această finală, dar am reușit să îi învingem doar de două ori. Ei joacă aceste finale de zece ani, e firesc să aibă un plus de experiență. Felicit Asesoftul."

BC Mureș a pierdut finala cu scorul general de 4-2.

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    mickeymouse
    Alti doi papagali care nu zic nimic de arbitrajul pro Asehoti. Foarte bine frate, va doresc sa mai fiti furati pana iesiti in pensie ca mai apoi sa va para rau ca ati stat in banca voastra.

    cu 10 ani în urmă (03.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    fair-play
    Respect maxim pentru Dumitru pentru felul modul in care a reusit sa-si infrâneze frustrarea dupa faza EVIDENTA in care Burlacu il tine de mai sa-i rupa tricoul si-n care arbitrii dicteaza fautl-cos Tita. Saracul, era socat, nu intelegea ce se intampla. Jos palaria, Dumitru!

    cu 10 ani în urmă (03.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gogu :

    Fayr-play
    Jucatorii mari stiu sa piarda onorabil si sa aprecieze clasa sdversarului.Felicitari!

    cu 10 ani în urmă (03.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    @mickeymouse
    cu ce crezi ca l-ar ajuta sa urle-n gura mare? Nu-ti dai seama ca e o lupta ce (inca) nu poate fi castigata? Cum insista si reporterita ce lua interviuri, a contat in seara asta "experienta" Asesoftului... experienta in a ajunge unde trebuie si la cine trebuie. Jocul de pe teren e figuratie care oricum duce la acelasi rezultat (putin s-au incurcat socotelile acu cativa ani la o aruncare cu "bulan" a lui Morris)

    cu 10 ani în urmă (03.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ikam :

    fair-play?
    Păltinișanu a făcut foarte bine că nu arăspuns la încercările reporteriței, care viza recunoașterea superiorității asehoților. Dar trebuia să spună foarte clar nu numai că pe teren MUREȘUl a fost mai bun decât asehoții (din 6 meciri în 5 au dominat în majoritatea timpului + cea mai grea înfrângerea administrată hoților), ci și faptul că asehoții sunt mai experimentați cu mișmașurile la niveluri înalte. Oricum, cum a spus cineva - asehoții ieșeau campioni și atunci, dacă nu se calificau în play-off. Felicitări MUREȘ, rușine asehoții (doar că nu prea cred că înțeleg ei semnificația adevărată a acestui cuvânt). Ce anume este fair-play, măi gogule, când se știa de la început că nu au nici-o șansă cu ciulin la pupitru.

    cu 10 ani în urmă (04.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!