Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Denham Brown: “Duminică va fi un război timp de 40 de minute, iar noi vom fi pregătiţi”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
06.10.2013

Fotoreporter totalbaschet.ro: Cosmin Iftode

Înainte de jocul cu Steaua, Denham Brown, căpitanul BC Timba Timişoara ne-a acordat un scurt interviu despre echipa sa şi despre adversarul “urşilor” din acest weekend.

În calitate de căpitan, eşti mulţumit de performanţa echipei după primele două meciuri oficiale?

Cred că avem şansa de a fi o echipă foarte bună. Faptul că am jucat împotriva campionilor en-titre în aceste prime două meciuri a reprezentat pentru noi o foarte bună modalitate de a evalua cât de buni putem fi.

Simţiţi mai puţină presiune anul acesta, ţinând cont că nu va retrograda nicio echipă?

Întotdeauna va exista presiunea de a câştiga meciurile, cu atât mai mult cu cât obiectivul nostru pentru acest sezon este accederea în playoff. Avem o echipă bună chiar de la începutul sezonului şi un an întreg să arătăm ce putem. Cred că presiunea este chiar mai mare decât anul trecut, deoarece fiind al doilea sezon în prima ligă aşteptările sunt mari, atât de la noi ca jucători, cât şi de la echipă.

Care sunt punctele forte ale Timbei?

Anul acesta avem mai mulţi jucători experimentaţi, cum sunt eu şi David Lawrence, care este la al şaselea sezon în România. Pe de altă parte, jucătorii români care joacă al doilea an în prima ligă şi au devenit mult mai âncrezători în forţele proprii. Avem şi un lider extraordinar în antrenorul Bogdan Murărescu, care are visul de a duce echipa în playoff.

Apropo de jocul cu Steaua, îi cunoşti pe Stănescu, Nyakundi sau Gallimore. Sunt greu de învins?

Am jucat împotriva lor anul trecut şi individual sunt jucători de valoare care acum formează o echipă bună. Duminică va fi un război timp de 40 de minute, iar noi vom fi pregătiţi !

În meciul pierdut la Brazi contra CSU Asesoft Ploieşti, americanul Timbei, Denham Brown a fost cel mai bun jucător timişorean, cu un total de 18 puncte marcate, 6 recuperări şi 4 pase decisive în cele 31 de minute petrecute pe parchet.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!