Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby-ul orgoliilor se va desfășura la Pitești

Ionuț Greere

Ionuț Greere
21.03.2014

Liga Naţională

Etapa 24

Sâmbătă, 22 martie - Ora 18:00

Sala Sporturilor Trivale

12-10 Fişa meciului 15-8

BCM U Pitești și SCM Universitatea Craiova se vor întâlni sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Pitești într-un meci din cadrul etapei a XXIV-a din Liga Națională.

Dacă oltenii și-au asigurat deja prezența în play-off după victoria din etapa precedentă 106-78 cu Mediașul, elevii lui Hristu Șapera mai au de tras pentru a prinde unul din primele opt locuri ce asigură prezența în fazele finale ale campioatului. La prima vedere și cu o înfrângere în fața trupei lui Nisic piteștenii pot spera la play-off dacă ținem seama că aceștia mai au de disputat două jocuri cu outsiderele Timba și Chiajna. Piteștiul ocupă locul 9 cu 34 de puncte, dar un meci mai puțin disputat. Violeții au un activ de 12 victorii și 10 înfrângeri. De partea cealată, Craiova se află pe locul 5 cu 38 de puncte cu un bilanț de15-8.

În turul campionatului, într-un meci jucat în Sala Polivalentâ din Bănie, Craiova a învins Piteștiul cu 71-60. De altfel, în istoricul întâlnirilor directe echipa craioveană conduce cu scorul de 8-4. Ultimul succes al argeșenilor a avut loc în sezonul 2010-2011, 89-72 într-o partidă dispută la Pitești pe 26 ianuarie 2011. Craiova fi susținută la această partidă de 100 de suporteri care vor pleca în jurul ore 15 cu trei autocare.

Partida din Trivale a fi arbitrată de un trio format din Alexandru Olaru, Ciprian Stoica și Bogdan Olar.

*Foto: Facebook SCM U Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!